Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Media 24 okt 2018

Alle Harry Potter films komen naar Netflix en dit is de juiste kijkvolgorde (update)

Er gaat niets boven een filmmarathon. Gordijnen dicht, languit op de bank, bakje nootjes erbij, glaasje prik en dan gewoon een hele filmserie er in één keer doorheen rammen. Van Star Wars tot de Lord of The Rings of gewoon alle Marvel films. Ben je meer een Harry Potter fan? Dan hebben we goed nieuws voor je! Alle delen komen namelijk binnenkort naar Netflix. Tijd voor een magische binge marathon sessie en dit is de volgorde waarin je ze moet kijken.

De boekenreeks van J.K. Rowling die tussen 2001 en 2011 verfilmd werd is nog steeds ongekend populair. Het avontuur van de jonge tovenaar die de tovenaarswereld moet redden trok miljoenen mensen naar de bioscoop en gaat nu Netflix een boost geven. Vanaf 1 november staan namelijk alle acht delen op Netflix. Dat wordt dus een flinke binge sessie.

De juiste volgorde

Onze vrienden van WANT hebben berekend dat je hier 19 uur en 39 minuten zoet mee bent. Waarschijnlijk is het alweer een tijdje geleden dat je alle films gezien hebt, dus hieronder hebben we ze even allemaal op een rijtje gezet. Weet je meteen in welke volgorde je ze ook alweer moet kijken.

Harry Potter and the Philosopher’s Stone
Harry Potter and the Chamber of Secrets
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Harry Potter and the Goblet of Fire
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1
Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2

Netflix FR & BE on Twitter

C’est magique. https://t.co/0vA43kRd4l

Harry Potter op Netflix

Het enige wat je nu nog moet doen is een hele berg popcorn inslaan, wat drankjes koud leggen en wachten tot volgende week donderdag. Dan is het namelijk 1 november en verschijnen alle films op Netflix. Je weet nu precies in welke volgorde je ze moet kijken en bent dus helemaal klaar voor een magische marathon binge sessie. In de tussentijd kun je hier alvast na de bloedmooie Emma Watson kijken.

Update: inmiddels is door het officiële Nederlandse Twitteraccount van Netflix bekend gemaakt dat Harry Potter in Nederland niet naar Netflix komt. Alleen in Frankrijk zijn alle films vanaf 1 november te zien.

WANT

Reageer op artikel:
Alle Harry Potter films komen naar Netflix en dit is de juiste kijkvolgorde (update)
Sluiten