Redactie
Redactie Advertorial in archief 30 sep 2016

Bekijk hier exclusief de 1ste aflevering van Harley And The Davidsons.

We zijn er trots op: de eerste aflevering van de veelbelovende Discovery-serie Harley And The Davidsons (8.3 op IMDb) met Neerlands trots Michiel Huisman in de hoofdrol, kijk je vanaf vandaag tot en met 7 oktober hierboven exclusief op Manners. De 2de aflevering is op zaterdag 15 oktober om 21.00 te zien op Discovery. Geniet! 

De serie laat de geboorte van Harley-Davidson zien in een tijd van grote sociale en technologische veranderingen. Het is het epische verhaal van twee negentienjarige schooljongens uit Milwaukee die in hun achtertuin een motorbedrijfje startten dat uitgroeide tot een Amerikaanse legende.

Als hun eerste ontwerp een bescheiden succes kent, realiseren ze zich dat ze startkapitaal nodig hebben om het perfect te maken. Arthur klopt aan bij zijn broer Walter (Michiel Huisman) die buiten Milwaukee woont en hij riskeert zijn spaargeld en zijn onderkomen, maar het geloof in het project is groter dan zijn zorgen.

Een achtergrondverhaal over de geschiedenis van Harley-Davidson lees je hier. Een korte ode aan Michiel Huisman, lees je na de klik. Geniet van de eerste aflevering, zeker niet met mate.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bekijk hier exclusief de 1ste aflevering van Harley And The Davidsons.
Sluiten