Pim Jansen
Pim Jansen Life 13 mei 2018

Geniet van de hardste knock-outs van MMA-monster Paul ‘Semtex’ Daley

Liefhebber van de meer fysieke sporten zullen ongetwijfeld op de hoogte zijn van de reputatie van Paul ‘Semtex’ Daley. De Engelsman won misschien weinig grote prijzen en had nog wel eens wat problemen met zijn gewicht, maar het publiek stelde hij nooit teleur. Zijn explosieve kracht en fabelachtige techniek maken hem een genot om naar hem te kijken.

Jon Fitch

De volgende tegenstander van Paul Daley zal Jon Fitch zijn. Ook al is Jon geen onbekende, het is wel zijn debuut bij Bellator. In San Jose vechten de routiniers tegen elkaar in Bellator 199. De 40-jarige Fitch was recentelijk nog actief voor de Professional Fighting League en heeft nu de overstap gemaakt naar Bellator.

Van de zeven gevechten die Daley onder de paraplu van Bellator heeft gevochten heeft hij er 5 gewonnen waarbij zijn gevecht tegen Lorens Larkin het meest recente gevecht was. Het zal voor Daley één van de laatste gevechten zijn die hij voor de organisatie zal doen. Op Twitter kondigde de vechtersbaas al aan genoeg te hebben van de organisatie en dat hij nog twee keer de ring in zal stappen voor hij zijn contract beëindigt. Op een gevecht tegen Michael Venom Page hoeven de fans in ieder geval niet te rekenen, aldus Daley.

Paul Daley in San Jose

Op 12 mei kunnen de fans in ieder geval weer gaan genieten van ouderwets spektakel in San Jose. Naast de wedstrijd van Daley zullen Ryan Bader en Muhammad Lawal het tegen elkaar opnemen in het kader het Bellator zwaargewichttoernooi. De winnaar mag het dan op gaan nemen in de halve finale tegen Matt Mitrione.

Reageer op artikel:
Geniet van de hardste knock-outs van MMA-monster Paul ‘Semtex’ Daley
Sluiten