Redactie
Redactie Grooming 1 maart 2018

Hardop lachen met Valerio in Barbershop Stories

Afgelopen week maakten we al bekend dat een nieuw seizoen van Barbershop Stories er weer aan zit te komen en hier is dan de eerste aflevering gearriveerd. Niemand minder dan tv-presentator Valerio Ciro Zeno neemt plaats in de mooiste stoel van het noordelijk halfrond.

Vorig jaar was Barbershop Stories al een daverend succes door een mobiele barbershop op Schiphol neer te zetten en voorbijgangers hun levensverhalen te laten vertellen terwijl ze een scheerbeurt kregen, dit seizoen wordt het iets anders aangepakt door bekende koppen als tattoeagekoning Henk Schiffmacher, presentator Eddy Zoey en comedian Roué Verveer uit te nodigen in de Barber Truck, om zich daar onder handen te laten nemen door een topbarbier. In de eerste aflevering is het dus de beurt aan Valerio Zeno.

In gesprek met de relaxte huisbarbier Martijn praat de Italiaanse bambino breeduit over het opeten van Dennis Storm, het verhaal achter zijn echte naam en het programma 6pack. Serieus, hardop lachen met die gozer. Wat blijft het toch ook een fijnbesnaarde charmeur. Check de video hieronder!

In samenwerking met Tabac

Reageer op artikel:
Hardop lachen met Valerio in Barbershop Stories
Sluiten