Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Style 14 dec 2018

Manners kleding deal: drie paar kerstsokken van Happy Socks

Een stel kerstsokken maken je kerstoutfit helemaal af en brengen je al goed in de kerstsfeer. De vrolijke sokken zijn leuk om te krijgen maar ook om te geven. Vandaag hebben we een deal gevonden die je kerst nog mooier maken. Dit maal hebben we een Happy Socks Holiday Giftbox gevonden. De giftpack bestaat uit drie paar kerstokken die je outfit helemaal afmaken.

HAPPY SOCKS HOLIDAY GIFTBOX 3-PACK

De ontwerpers van Happy Socks weten ons goed in de kerststemming te brengen met hun vrolijke kerstsokken. Dit maal hebben ze een toffe cadeauverpakking op de markt weten te zetten. De cadeauverpakking heeft de vorm van een pizzapunt en bevat drie paar sokken.

Natuurlijk zijn het niet drie dezelfde sokken, dat zou een beetje saai zijn. Je koopt drie verschillende kerstsokken. Het eerste paar is versiert met kerstkabouters, het tweede paar met pixel rendieren en het laatste paar is heeft een kerstlampjes print. Met deze giftpack is perfect voor beide kerstdagen en kerstavond. Daarnaast heeft de giftpack een feestelijke verpakking en dus het ideale cadeau voor onder de kerstboom.

Kerstokken Happy Socks

Scherpe prijs

Ben je nog op zoek naar een mooi kerstcadeau? Ga dan snel naar sokken.nl en scoor de drie paar kerstsokken van Happy Socks voor 24,95,- euro. Je hoeft je geen zorgen te maken dat ze pas na de kerst binnen komen, vandaag bestelt is morgen in huis.

Happy Socks bij de Aldi

Geïnteresseerd in nog meer Happy Socks? Ren dan nog even naar de Aldi, daar liggen de sokken voor een prikkie in de schappen.

Reageer op artikel:
Manners kleding deal: drie paar kerstsokken van Happy Socks
Sluiten