Redactie
Redactie Stuff 24 mrt 2016

Handig! Nooit meer je sleutels vergeten dankzij deze vingerafdrukscanner

Hoewel een ‘deurslot’ niet bijzonder sexy klinkt, bevat het nieuwe high-tech slot van Ultraloq (dient uitgesproken te worden met een heftige bioscooppromotiestem) een paar behoorlijke coole functies waardoor buitengesloten worden definitief verleden tijd is.

De Ultraloq installeer je volgens de fabrikant in minder dan tien minuten en biedt de mogelijkheid om de betreffende deur op verschillende futuristische manieren te openen. Denk onder andere aan een vingerafdrukscanner die voor 95 personen in te stellen is. Of de meer conventionele 4-cijferige toegangscode, dat via een numeriek touchscreen fungeert als back-up-sleutel.

De laatste optie: download de Ultraloq-app, connect je smartphone met het slot en tik twee keer op je beeldscherm zodra je voor de deur staat. Voilà, de deur opent vanzelf. Via het LCD-scherm kun je de instellingen configureren.

Leuk hoor, al die Welcome to the Future-functies. Maar hoe zit het met de stroom? Een draad vanuit de deur richting het stopcontact is ook geen porum. Ho, stop, ho! Niks om je zorgen over te maken. De Ultraloq houdt het een jaar vol met drie eenvoudige AAA-batterijen. Meer info? Check het filmpje aan de bovenkant van deze pagina.

De Ultraloq koop je voor 150 euro bij Amazon.

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
Handig! Nooit meer je sleutels vergeten dankzij deze vingerafdrukscanner
Sluiten