Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 20 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber en andere celebs uit de kleren voor goed doel

Voor een nieuwe campagne van KiT Undergarments gaan celebs, waaronder Hailey Bieber en Katy Perry, uit de kleren. Ze delen foto’s in lingerie voor een organisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker.

Vrouwen hullen zich graag in lingerie, mannen vinden dat leuk om te zien. Een klassieke win-winsituatie. Maar nu is het een win-win-winsutuatie, te weten dat opbrengsten van de KiT Undergarments-campagne naar de Breast Cancer Research Foundation gaan. Deze organisatie zet zich in voor de strijd tegen borstkanker. In totaal 5 procent van de omzet van het lingeriemerk gaat naar de non-profitorganisatie.

KiT Undergarments-lingerie voor de strijd tegen borstkanker

In het kader van de borstkankermaand, die jaarlijks in oktober plaatsvindt, heeft KiT Undergarments een social media-campagne gelanceerd met de hashtag #kitstokickcancer.

Bij een dergelijke campagne stuur je als lingeriemerk setjes op naar modellen en andere celebs, in de hoop dat ze de boodschap delen. De grootste namen doen mee.

Celebs kleden zich uit voor het goede doel

Kate Hudson was de eerste ster die een foto deelde in het nieuwe setje lingerie van KiT Undergarments. Daarna volgden andere modellen en celebs snel. Karlie Kloss, Katy Perry, Behati Prinsloo, Hailey Bieber en nog veel meer beroemdheden doen mee. Een compilatie van de deelnemende heldinnen, die meer bewustwording rond borstkanker creëeren.

Kate Hudson

Hailey Bieber

Karlie Kloss

Eva Jinek?! Nee, Katy Perry

Adeline

Nicola Peltz

Rachel Zoe

Dakota Fanning

January Jones

Zoe Saldana

Meena Harris

Sheena Yaitanes

Behati Prinsloo

Lees hier over de Breast Cancer Research Foundation, waar KiT Undergarments mee samenwerkt. Voor meer bewustwording kun je ook terecht op de website Breast Care Foundation, een Nederlandse organisatie die zich inzet tegen borstkanker. Het KWF geeft tevens extra duiding over de speciale maand oktober.

👙 Check ook: Emily Ratajkowski uit de kleren tegen nieuwe anti-abortuswet

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hailey Bieber en andere celebs uit de kleren voor goed doel
Sluiten