Hafthor Björnsson is getrouwd met de bloedmooie Kelsey Henson

Hafthor Júlíus Björnsson heeft een topjaar achter de rug. Hij verbrak het deadlift record, duwde 206 kilo boven zijn hoofd en won de prestigieuze The World’s Strongest Man-uitdaging. Maar er is nog een reden waarom 2018 een jaar is om nooit meer te vergeten voor The Mountain uit Game of Thrones. Hafthor Björnsson stapte namelijk onlangs in het huwelijksbootje.

Hij deed dat met de beeldschone Kelsey Henson. Deze fraaie verschijning mag dan bijna een halve meter kleiner zijn dan haar man, maar laat je niet voor de gek houden. Ze kan waarschijnlijk meer liften dan jij (in ieder geval meer dan de Manners redacteuren). Deze welgevormde dame is namelijk net zo druk bezig met het liften als haar nieuwe man. Gelukkig doet ze dat wel zonder haar vrouwelijke kant en vooral zonder haar vrouwelijke vormen te verliezen.

Het duo gaf elkaar het ja-woord op, waar kan het ook anders, IJsland. Dit is het geboorteland van Hafthor Björnsson. In het bijzijn van vrienden en familie werden zij tot man en vrouw verklaard. Een heugelijke dag die ze met ons deelden via Instagram. Beiden gooiden een stijlvolle trouwfoto online. Je vindt ze hieronder en we raden je aan om ook even de andere foto’s die Kelsey Henson op haar Instagram heeft staan te bekijken.

Kelsey Henson (@kelc33) * Instagram photos and videos

99.1k Followers, 728 Following, 434 Posts – See Instagram photos and videos from Kelsey Henson (@kelc33)

Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) * Instagram photos and videos

1.4m Followers, 614 Following, 2,359 Posts – See Instagram photos and videos from Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson)

Die zijn namelijk zeker de moeite waard en we gaan ervan uit dat alleen kijken wel mag van The Mountain. Wij hebben eerder al eens aandacht besteed aan de beeldschone vrouw van Hafthor Björnsson in een editie van Hot on Instagram. Dus klik hier als je meteen wilt genieten van de beste foto’s van de beeldschone Kelsey Henson. Zeker even doen want 28-jarige Canadese is één van de mooiste verschijningen die je in de sportschool kunt tegenkomen.

Geloof je ons wel en wil je liever zien hoe Hafthor Björnsson aka The Mountain 472 kilo deadlift? Dan moet je hier klikken.

Men's Health

Reageer op artikel:
Hafthor Björnsson is getrouwd met de bloedmooie Kelsey Henson
Sluiten