Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 14 mei 2020

Guns N’ Roses kwelt Trump met Live N’ Let Die with Covid 45 T-Shirt

Guns N’ Roses lanceert een nieuw T-shirt als protest tegen de Amerikaanse president Donald Trump. Live N’ Let Die is de treffende tekst die erop staat, met daaronder COVID 45.

Het T-shirt is vanaf komend weekend in de webwinkel van Guns N’ Roses te koop. Het is een zwart shirt, met daarop in grote gele letters de tekst Live N’ Let Die met daaronder in het rood het woord COVID 45.

Live N’ Let Die with COVID 45

De tekst op het shirt is een directe verwijzing en sneer naar de Amerikaanse president Donald Trump. Hij bezocht recent een fabriek waar mondkapjes voor de overheid gemaakt worden zonder er zelf eentje te dragen, terwijl daat daar wel verplicht was. Medewerkers van de fabriek speelden tijdens zijn bezoek keihard het nummer Live and Let Die van de band Wings (1973) op de achtergrond om Donald Trump te sarren. Guns N’ Roses heeft het nummer in 1991 gecoverd.

Live N' Let Die COVID 45, guns n roses, t-shirt, trump
(Afbeelding: gnrmerch.com)

Het nieuwe T-shirt van Guns N’ Roses kopen

Volgens de webshop van Guns N’ Roses kost het Live N’ Let Die with Covid 45 T-shirt 25 dollar en gaat de volledige opbrengst daarvan naar MusiCares. Deze organisatie biedt diensten en hulpmiddelen aan mensen uit de muziekindustrie die het moeilijk hebben.

Guns N’ Roses-frontman Axl Rose is een uitgesproken tegenstander van president Donald Trump. Hij lag in het verleden al meerdere malen overhoop met hem en heeft zich vaak negatief uitgesproken over de manier waarop Donald Trump de coronacrisis in de Verenigde Staten heeft aangepakt.

Trump: An American Dream op Netflix

Of je nou voor- of tegenstander bent van Donald Trump, je vraagt je altijd weer af hoe het zo ver heeft kunnen komen. Nou, de Netflix-documentaire Trump: An American Dream op Netflix geeft behoorlijk wat duiding. Je volgt in deze miniserie de opbouw, afbraak en wederopbouw van zijn imperium. Lees deze vijf redenen om die docu-serie te kijken.

Check ook: 11 iconische album covers met 1,5 meter social distancing

Reageer op artikel:
Guns N’ Roses kwelt Trump met Live N’ Let Die with Covid 45 T-Shirt
Sluiten