Rockstar hint in teaser naar compleet nieuw eiland voor GTA Online

Het is inmiddels alweer zeven jaar geleden dat Rockstar de deuren van GTA Online opende. Eindelijk konden Grand Theft Auto-spelers samen Los Santos op z’n kop zetten. Inmiddels is die wereld verrijkt met bergen nieuwe content, maar de map is al die tijd grotendeels hetzelfde gebleven. Tijd voor een nieuwe gebied en die lijkt er nu ook echt te gaan komen.

Rockstar heeft een eerste teaser gedeeld op Twitter. De video is slechts tien seconden en laat niet veel zien. Toch is dit voor GTA-fans iets om enthousiast van te worden. In de korte clip zien we namelijk locaties die niet uit de huidige wereld van GTA Online komen. Volgen geruchten gaat het hier om een eiland dat binnenkort toegevoegd gaat worden.

GTA Online krijgt compleet nieuw eiland

Ook wordt in deze teaser de mogelijke naam van het nieuwe Grand Theft Auto eiland onthult. De naam El Rubio komt meerdere malen voorbij. Mensen die de korte trailer frame voor frame ontleed hebben, ontdekten ook al de vorm van het eiland. De Twitteraar GTA Series Videos deelde deze als eerste.

Niet alleen op Twitter hint Rockstar ernaar dat er iets groots gaat gebeuren. Ook in GTA Online zelf duiken de eerste hints op. Zo worden er steeds meer lijken gespot op de stranden van Los Santos. Deze zien we ook in de teaser, dus dat kan bijna geen toeval zijn.

Lekker zoethoudertje tot GTA 6

Wanneer het nieuwe eiland toegevoegd gaat worden is nog niet bekend, maar de verwachting is dat het nog dit jaar gaat gebeuren. Rockstar maakte in juli bekend dat de grootste update ooit voor GTA Online nog voor het einde van 2020 gaat verschijnen. Sindsdien heeft iedereen het over een nieuwe map en deze korte video lijkt dit te bevestigen. We gaan het zien.

Ben je wel een beetje klaar met Grand Theft Auto 5 en kun je niet wachten op GTA 6? Lees dan hier alles wat je moeten over deze nieuwe game.

Reageer op artikel:
Rockstar hint in teaser naar compleet nieuw eiland voor GTA Online
Sluiten