Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 7 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Trailer: Ryan Reynolds schittert in explosieve ‘GTA-film’ Free Guy

FOX heeft een gloednieuwe trailer onthuld voor Free Guy. Oftewel, GTA: The Movie. Met niemand minder dan Ryan Reynolds in de hoofdrol!

In games als Grand Theft Auto 5 staat de gehele virtuele wereld in dienst van jou. Je kan door rood rijden, willekeurige mensen neerknallen en doelwitten opblazen. Ga je dood? No problemo, je spawnt gewoon opnieuw. Klaar om weer chaos te veroorzaken!

Free Guy: GTA The Movie

Maar wat nou als je één van die NPC’s bent, door de computer aangestuurde personages? Een toevallige passant die in de virtuele wereld van een game woont, puur in de game gezet als opvulling. Dat is praktisch de synopsis van Free Guy, een van de weinige grote blockbusters die nog dit jaar in de bioscoop uitkomt.

De film staat voor 11 december op de planning. Die maand komt vooralsnog ook Wonder Woman 1984 uit, maar No Time To Die en Dune zijn al naar volgend jaar opgeschoven. De lat ligt dus hoog voor Free Guy.

Shock

Ryan Reynolds speelt een bankmedewerker genaamd Guy die ontdekt dat hij eigenlijk een achtergrondspeler is in een open world-videogame. Een grote shock, maar de beste man laat het er niet bij zitten. Hij besluit de held van zijn eigen verhaal te worden, een die hij zelf herschrijft. In een wereld waar geen grenzen zijn, is hij vastbesloten de man te zijn die zijn wereld op zijn eigen manier redt … voordat het te laat is.

Cast en Stranger Things

De meest recente trailer belooft een hoop spektakel, met als kers op de taart de aanstekelijke humor van Ryan Reynolds. Free Guy schreeuwt gewoon GTA, want er is geen enkele game waar deze film zo op lijkt als die van Rockstar Games.

Naast Reynolds bestaat de cast onder andere uit Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar en niemand minder dan Thor: Ragnarok-regisseur Taika Waititi. De regie is in handen van Shawn Levy, de producent van Stranger Things.

Hopelijk kunnen we daadwerkelijk Free Guy gewoon op 11 december in de bioscoop gaan checken… Anno 2020 weet je het immers maar nooit.

🎮Check ook: De toekomst van GTA 6 ziet er anders uit dan je denkt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Trailer: Ryan Reynolds schittert in explosieve ‘GTA-film’ Free Guy
Sluiten