GTA 5 krijgt grote update met Southern San Andreas Super Sport

Vorige week introduceerde Rockstar Games al een grote update voor de online modus van GTA 5 met hun Southern San Andreas Super Sport-serie. Het is een pakket dat uit een aantal delen bestaat en waarbij je elke keer weer wat nieuwe content krijgt. De vorige keer stond een nieuwe racemodus in de spotlight. Deze keer gaat het allemaal om de zogenaamde Target Assault Races.

GTA 5 met Target Assault Races

Het is een modus die je in teamverband speelt. Eén speler is daarbij de chauffeur van een truck, terwijl de andere achterop plaats neemt achter een enorme gun. Het is aan de rijder om zo goed mogelijk van A naar B te komen en onderweg er voor zorgen dat hij of zij obstakels ontwijkt. De speler die plaats neemt achter het grote machinegeweer moet op zijn of haar beurt vervolgens allemaal doelen afschieten die hij tegen komt. Na elke ronde die er wordt afgelegd worden de rijder en de schutter automatisch van plaats verwisseld, waardoor je dus als speler beide elementen meemaakt. De Target Assault Races zijn nu speelbaar en komen met zeven nieuwe circuits en een nieuwe wagen.

Die nieuwe wagen is overigens de Vapid Caracara. Het is een flike truck met een groot machinegeweer op de achterkant. Buiten de races om is het zodoende een zeer toffe wagen om samen met een vriend of vriendin in te rijden en onderweg iedereen te terroriseren. Mocht je hem in huis willen halen, dan kun je hem scoren bij de Warstock Cache & Carry-winkel.

GTA 5

Tot slot zijn er deze week een aantal wagens in prijs verlaagd. Het gaat daarbij vooral om assault-wagens, die dus net als bij de Vapid Caracara voor veel chaos kunnen zorgen. Hier vind je een overzicht van wat er zoal in de aanbieding is. Nu alleen nog even je baas overtuigen dat GTA 5 ook op werk heel goed gespeeld kan worden.

Reageer op artikel:
GTA 5 krijgt grote update met Southern San Andreas Super Sport
Sluiten