In je Buien Blouse naar Tomorrowland 2018? Wij geven een duoticket weg! (winnaar bekend)

De ticketverkoop van Tomorrowland 2018 is in volle gang. Sterker nog: de kans dat je nog een kaartje kunt kopen voor een leuke prijs is nagenoeg onmogelijk. Hoe fijn zou het dan zijn als je kans kunt maken op gratis kaarten? U vraagt wij draaien. 

Tomorrowland is toch wel een van de grootste en beste dance-festivals van Europa. Ben jij een hardstyle-liefhebber, deephouse-danser of gewoon altijd in voor een extreem vet feessie? Dan zit je in België op de goede plek.

Alle vette artiesten in een festival

Tomorrowland 2018 vindt dit jaar plaats op 20 tot 22 juli en 27 tot 29 juli. Er komen honderden artiesten, dus het excuus dat je geen enkele artiest kent gaat absoluut niet op. Daar gaat dit festival echter niet alleen om. De vette artiesten maken het feest, maar Tomorrowland staat bekend om zijn unieke sfeer. De energie van de mede-festivalgangers helpen je om door te halen tot in de vroege uurtjes.

Gezien worden

Festivals worden vandaag alleen maar toffer gemaakt door de bezoekers. Het is tegenwoordig een trend om in de meest opvallende outfits te verschijnen. Wij geven kaarten weg, maar Lipton Ice Tea maakt je festival appearance af. Dat doen ze met deze toffe buien blouse – of overhemd moeten wij als mannen zeggen.

Lipton Festival Tomorrowland

Hij is flamboyant en honderd procent festival-waardig, maar ook watervast en duurzaam. Geen gezeur met scheurende poncho’s dus die een kleine regenbui niet weerstaan. De Buien Blouse is verkrijgbaar op de meeste Nederlandse festivals of via online via deze link.

Lipton buien blouse

En de winnaar is…

Wil jij een duoticket + festival blouse winnen? Vul dan het onderstaande formulier en wacht rustig af. Binnenkort maken we de winnaar bekend.  De winnaar is Ricky Wils, gefeliciteerd! Een bericht is onderweg.

Reageer op artikel:
In je Buien Blouse naar Tomorrowland 2018? Wij geven een duoticket weg! (winnaar bekend)
Sluiten