Gratis formule 1: zo kijk je de GP van Australië helemaal legaal en kosteloos

Het coronavirus kan nog roet in het eten gooien, maar het lijkt erop dat morgen het nieuwe Formule 1 seizoen van start gaat. Eindelijk zit de winterstop erop en gaat er weer gereden worden. Fans staan al te trappelen, want dit zou wel eens het jaar van Max Verstappen kunnen gaan worden. Is hij klaar voor de titel? Een goede start zou zeker helpen, dus mag je de Grand Prix van Australië niet missen. Gelukkig kun je deze gratis kijken.

De eigen streamingdienst van de Formule 1 is nu namelijk helemaal gratis. Tot en met 16 maart kun je kosteloos genieten van alles wat F1 TV Pro te bieden heeft. En dat is meer dan je waarschijnlijk gewend bent. Zo kun je alle Formule 1 sessies (van de vrije training tot de race) live volgen en heb je ook nog eens de regie in handen. Je krijgt namelijk toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s. Je kunt dus iedere kilometer van Max Verstappen live volgen.

Gratis Formule 1 kijken

En daar blijft het niet bij. Speciaal voor de echte liefhebber van Formule 1 biedt F1 TV Pro namelijk nog meer diepgang. Zo heb je toegang tot de live timing en zie je precies wie het snelste is in de verschillende sectoren. Verder zie je live de posities op het circuit, het bandenverbruik en de echte hardcore fans kunnen zelfs in de realtime telemetrie duiken. Met F1 TV Pro ben je dus altijd helemaal op de hoogte.

En dat is nu dus helemaal gratis. Maak een account aan op F1 TV Pro en je bent klaar voor de Grand Prix van Australië. Wil je vervolgens het hele Formule 1 seizoen genieten van deze dienst? Dan kun je voor 64,99 euro een jaarabonnement afsluiten. Liever wat meer flexibiliteit? Dan kun je er ook voor kiezen om iedere maand 7,99 euro over te maken. Je bent dan wat duurder uit, maar ook dit is een uitstekende deal.

Ziggo is de aanbieder voor sportliefhebbers

Als Ziggo abonnee heb je als Formule 1 fan ook nog een derde optie. F1TV Pro is namelijk gratis voor iedereen die een abonnement heeft op Ziggo Sport Totaal. Dit pakket kost je 14,95 euro per maand en geeft je toegang tot zes kanalen. Een must voor iedere sportliefhebber. Van voetbal tot golf en alles daartussenin. Het allerbeste op sportgebied vind je bij Ziggo Sport Totaal en dus ook F1 TV Pro.

Geen zin om bij te betalen voor extra pakketten? Zelfs dan is het de moeite waard om over te stappen op Ziggo. Ook op hun gratis sportkanaal word je namelijk overladen met sport, waaronder de Formule 1.

Reageer op artikel:
Gratis formule 1: zo kijk je de GP van Australië helemaal legaal en kosteloos
Sluiten