Alrik de Jong
Alrik de Jong Auto's & Motoren 23 feb 2018

Gouden custom Ducati Scrambler is een lust voor het oog

Als je van custom made bikes houdt, dan is het goed om even te gaan naar een speciale actie die Ducati in het leven heeft geroepen. Zij dagen motorliefhebbers uit om in hun Custom Rumble een Ducati Scrambler flink aan te passen, waarna er een compleet unieke motor ontstaat. Momenteel doen heel veel deelnemers mee. Onze favoriet? Deze gouden Ducati Scrambler.

Gouden Ducati Scrambler

Het gaat daarbij om een model die de Aellambler wordt genoemd. Hij is door het Japanse Masaharu in elkaar is gezet. Zij tonen de motor op verschillende plekken in Japan zelf, zodat fans hem ook echt in actie kunnen zien. Of althans, in een winkel waar hij dan tentoon wordt gesteld. De motor is zoals je hieronder kunt bekijken voorzien van een dun laagje goud en is daardoor gelijk een echte eyecatcher.

Als je echter verder kijkt dan dat bling bling, dan zie je dat ook het motorblok flink is aangepast en echt van de motor afspat. Ook is het leren zitvlak een prachtig geheel en is het als totaalplaatje echt een stukje kunst. We denken niet dat we er ooit op zouden durven te rijden. Als je een klein foutje zou maken, dan zou je vele manuren in één keer weggooien en dat is natuurlijk zonde. Hieronder een paar prachtige plaatjes van dit custom made model om je vingers bij af te likken.

Het duurt nog een tijdje voordat we weten wie de winnaar is geworden van de wedstrijd die loopt. Fans kunnen immers tot en met 20 maart hun stem uitbrengen. De winnaar van de mooiste aangepaste motor, krijgt een uitnodiging om langs te komen in Californië en een prachtige geschiedenisles te krijgen van Ducati. Ben je echter meer van de BMW, dan is deze speciale aangepaste motor iets om je vingers bij af te likken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gouden custom Ducati Scrambler is een lust voor het oog
Sluiten