Gotti met John Travolta vlak voor première afgeblazen

Een dikke tegenvaller voor John Travolta en mensen die uitkeken naar de film: Gotti, over het leven van de beroemde New Yorkse gangster, is gecancelled. Kan gebeuren, alleen was de film al helemaal af én zou hij over twee weken in première gaan.

De productie van Gotti was niet bepaald een smooth ride. In een eerder stadium moest er noodgedwongen al gewisseld worden met acteurs, maar uiteindelijk werd met John Travolta toch de gewenste A-lister aangetrokken.

Gotti niet definitief van de baan?

De film was geheel klaar om in première te gaan, maar om onduidelijke redenen heeft Lionsgate de distributierechten terugverkocht aan de productiemaatschappij. Dit betekent dus niet dat de film definitief van de baan is, maar opmerkelijk is het wel. Naar de reden kunnen we alleen maar gissen. Is het vanwege de kwaliteit? De trailer ziet er toch bepaald niet beroerd uit.

Het wordt afwachten of we John Travolta ooit nog op het witte doek gaan zien als John Gotti Sr. Het zou wel vreemd zijn om een film die helemaal af is en waar ongetwijfeld een hoop geld aan uit is gegeven helemaal nooit te draaien. Juist de laatste weken begon de film tractie te vergaren op onder andere IMDB.

Reageer op artikel:
Gotti met John Travolta vlak voor première afgeblazen
Sluiten