Maffiafilm ‘Gotti’ gaat er volgens John Travolta gewoon komen

Thomas Aalderink 7 dec 2017 Media

Sinds het moment dat de eerste trailer van de maffiafilm Gotti verscheen, kijken wij al uit naar 15 december. Op die dag zal de verfilming van het leven van John Gotti, met in de hoofdrol John Travolta, namelijk in première gaan. Helaas bleek daar gisteren ineens verandering in te komen. Lionsgate zou de film van de hand hebben gedaan, maar waarom was een raadsel. Mister Travolta himself komt nu met uitleg.

Voor iedereen die uitkijkt naar de film, over het leven van één van de bekendste gangsters van New York, komt John Travolta met goed nieuws. Hij is namelijk de hoofdverantwoordelijke voor het feit dat Lionsgate de distributierechten van de hand doet. De gerenommeerd acteur was namelijk alles behalve blij met de kleinschalige release die Lionsgate in gedachten had.

Gotti verdient meer aandacht

Het verhaal dat eerder verscheen werd door John Travolta afgedaan als fake news en stelde daarmee zijn fans gerust. Naar eigen zeggen heeft hij ongelofelijk veel werk gestoken in deze rol en is hij trots op hoe hij John Gotti heeft neergezet. Hij noemde het zelfs ‘één van zijn beste prestaties ooit.’ De kleine lancering die gepland stond voor 15 december deed daar geen recht aan, dus nam hij het heft in eigen handen.

Gelukkig heeft John door de jaren heen de nodige connecties opgebouwd en die komen nu goed van pas. Filmproducent Ed Walson is een groot fan van Travolta en het levensverhaal van John Gotti. Logischerwijs kon hij niet wachten om de film te zien. Toen John bij hem aanklopte met het verhaal van Lionsgate besloot Walson om zijn vriend te helpen.

Gotti John Travolta
Filmproducent Edward Walson Getty Images / Jamie McCarthy

Filmfestival van Cannes

De deal is nog niet helemaal rond, maar het is de verwachting dat John Travolta en Ed Walson er snel uit gaan komen. De bedoeling is dat Walson de distributie op zich gaat namen zodat de film alsnog een volwaardige release gaat krijgen. Daarnaast willen ze Gotti ook gaan tonen op het prestigieuze Filmfestival van Cannes. Wanneer we Gotti kunnen gaan aanschouwen is nog onbekend, maar hij gaat er dus zeker komen.

Reageer op artikel:
Maffiafilm ‘Gotti’ gaat er volgens John Travolta gewoon komen
Sluiten