GoT-ster vraagt Bitcoin tips en Netflix-fan Elon Musk reageert briljant

Zit je met een probleem? Heb je een vraag? Of zoek je advies? Dan kun je altijd op Twitter terecht. Dat weet ook Game of Thrones-ster Maisie Williams. De actrice die Arya Stark speelde, belegt haar inkomen tegenwoordig in Bitcoin en zocht hulp. Dit leidde tot een aaneenschakeling van bijdehante reacties met Elon Musk als winnaar.

Maisie Williams vroeg haar volgers op Twitter in een poll of ze long moet gaan op Bitcoin. Wanneer je long gaat speculeer je op een stijging van de koers. De Game of Thrones-actrice vroeg dus eigenlijk of ze moet gaan investeren in Bitcoin. Na ruim 900.000 stemmen was het redelijk 50/50. Daar werd Maisie Williams dus niet veel wijzer van, maar ze heeft ongetwijfeld hard gelachen om de vele reactie op de poll.

Game of Thrones-ster zoekt Bitcoin hulp

Haar volgers zagen deze vragen namelijk als kans om een aantal Game of Thrones-grappen te maken. Tussen de goedbedoelde adviezen door doken er een aantal leuke verwijzingen naar de populaire serie op. Van Hodor tot een quote van Jaqen H’ghar. Er zitten een aantal hilarische reactie tussen, maar de winnaar is Elon Musk.

De grote man achter Tesla en SpaceX is gek op Twitter. Hij gebruikt het berichtenbord regelmatig om nieuw dingen aan te kondigen, maar ook om grappen te maken. Dat laatste is nu ook het geval. Elon Musk reageerde op de tweet van Maisie Williams en haalt ook een serie aan, maar dat is niet Game of Thrones.

Netflix-fan Elon Musk schiet te hulp

Blijkbaar is de Tesla-topman een grotere fan van Netflix dan van HBO. Elon Musk refereert in onderstaande reactie namelijk naar The Witcher. Een razend populaire Netflix Original met daarin een ontzettend catchy nummer, genaamd Toss A Coin To Your Witcher. Elon Musk maakt daar Bitcoin van en die grap werd zeker gewaardeerd. Zijn antwoord kreeg meer dan 66.000 likes.

Tips van Elon Musk

Zo krijgt Elon Musk de lachers op zijn hand, maar echt een goed advies is het niet. Gelukkig was de Tesla-oprichter kort geleden een stuk behulpzamer. Zo onthulde hij zijn strategie om snel en veel te leren. Deze bestaat uit slechts twee regels. Welke dat zijn lees je hier.

Reageer op artikel:
GoT-ster vraagt Bitcoin tips en Netflix-fan Elon Musk reageert briljant
Sluiten