Dit Nederlandse bedrijf verhuurt goedkope campers volgens het AirBnB-principe

Leroy van den Berg 18 jul 2018 Life

Met de camper richting een prachtig natuurlandschap om daar te overnachten, een kampvuurtje te bouwen en de mooie omgeving te ontdekken klinkt als een feest voor elke outdoorliefhebber. Een camper is vrij prijzig en huren is ook niet even goedkoop. PaulCamper komt daarom met een AirBnB-achtige oplossing: direct huren van particulieren voor een mooi prijsje.

PaulCamper is een deelplatform voor campers, volgens het AirBnB-principe, maar dan veel meer ingestoken als een community. Gebruikers delen niet alleen hun camper, maar ook ervaringen, routes en verhalen. Ideaal als je zelf geen camper hebt, maar wel de ervaring wil opdoen. Of je nou op een wekenlange road trip gaat, of gewoon een weekendje weg. Lees ook ons artikel: ‘Jongeren kopen massaal een tweedehands camper op Marktplaats’.

Een camper huren bij een particulier

Bij PaulCamper kun je uit meer dan 2000 verschillende campers, buscampers, alkoven, half- en integrale campers en caravans het perfecte voertuig voor jouw kampeerwensen kiezen. Je vindt campers in verschillende locaties in Nederland en Duitsland. Heb je jouw droomcamper gevonden? Dan stuur je een aanvraag naar de verhuurder.

Een aanvraag sturen is gratis en je zit nergens aan vast. Je aanvraag wordt direct naar de verhuurder verstuurd. De verhuurder kan daarna contact met je opnemen, zodat jullie persoonlijk met elkaar kunnen spreken. Je leert elkaar kennen en je komt alles over je droomcamper te weten. Is alles duidelijk en zijn jullie het met elkaar eens? Dan kun je jouw reis definitief boeken door het aanbod van de verhuurder te accepteren. Meer info, vind je hier.

Reageer op artikel:
Dit Nederlandse bedrijf verhuurt goedkope campers volgens het AirBnB-principe
Sluiten