Lekker weekendje weg met je maten? Boek dan voor 14 euro pp een huisje bij Center Parcs

Het is heel belangrijk om er zo nu en dan even lekker tussenuit te gaan met je vrienden. Geen gezeur. Gewoon whisky, bier, sigaren en goede gesprekken. Als je daar aan toe bent, kun je gaan kamperen op de Veluwe of een huis huren in de Ardennen, maar je kunt ook gewoon naar Center Parcs. Niet heel avontuurlijk, maar wel spotgoedkoop.

Op dit moment hebben ze namelijk de Bungalow Race dagen. Dat houdt in dat je voor een appel en een ei een weekend lang met je maten in een bungalow kunt vertoeven. Dit kost je slechts 14 euro per persoon per nacht als je een bungalow voor vier personen boekt. Zo houd je dus mooi geld over voor een toffe activiteit of een paar mooie flessen whisky.

Goedkoop mannenweekend in Center Parcs

Je moet er alleen wel snel bij zijn. De actie loopt namelijk nog tot en met 24 februari. Alleen als je voor die tijd boekt, profiteer je van deze absurde korting. Het enige nadeel is dat de Bungalow Race dagen van Center Parcs niet voor alle parken geldt. Hieronder vind je alle parken in Nederland, België en Frankrijk die wel meedoen aan de actie.

Nederland:

Het Heijderbos
De Eemhof
Het Meerdal
De Huttenheugte
De Kempervennen
Limburgse Peel
Parc Sandur

België:

Les Ardennes
De Vossemeren
Erperheide
Duitsland:
Bispinger Heide
Park Bostalsee
Park Hochersauerland
Park Eifel

Frankrijk:

Le Lac d’Ailette
Les Trois Forêts
Villages Nature® Paris
Le Bois aux Daims

Zie jij het wel zitten om met je maten een goedkoop mannenweekend te plannen? Klik dan snel hier voor alle beschikbare data en om meteen te boeken.

Safari op de Veluwe

Vind je Center Parcs toch net wat te burgerlijk en wil je echt de natuur in met je vrienden? Dan hebben nog wel wat anders voor je. We gingen namelijk op safari op de Veluwe en hier kun je lezen waarom jij en je maten dat ook zouden moeten doen.

Reageer op artikel:
Lekker weekendje weg met je maten? Boek dan voor 14 euro pp een huisje bij Center Parcs
Sluiten