‘Godless’ is dé nieuwe western-serie van Netflix die je niet mag missen

Het serie-aanbod van Netflix is ongekend en dat betekent dat iedereen wel aan zijn trekken komt. Behalve cowboyfans. Voor de liefhebbers van westerns is Netflix namelijk zo leeg als de prairies. De filmklassiekers zijn wel ruim aanwezig, maar een goede serie schittert in afwezigheid. Gelukkig gaat daar snel verandering inkomen, want nog dit jaar komt Godless binnenrijden op de streamingdienst.

Godless draait om de strijd tussen Frank Griffin en Roy Goode. Twee outlaws die ooit samen over de prairies zwierven om dood en verderf te zaaien, maar nu lijnrecht tegenover elkaar staan. Hun strijd barst los in een stad met vooral vrouwelijk inwoners, maar dit blijken geen dames die je moet onderschatten. De trailer is keihard en lekker grauw. Precies zoals we van een goede western verwachten.

De mannen achter deze serie zijn niemand minder dan Scott Frank en Steven Soderbergh. Beide heren hebben een behoorlijke staat van dienst en werkten onlangs nog samen aan Logan Lucky. Godless lijkt alles in huis te hebben om een succes te worden, dus zorg ervoor dat je 22 november vrij houdt in je agenda.

Reageer op artikel:
‘Godless’ is dé nieuwe western-serie van Netflix die je niet mag missen
Sluiten