Epische ‘God of War’ trailer bewijst dat deze game een dikke must-buy is

PlayStation 4 bezitters gaan een mooi jaar tegemoet. Sony heeft voor 2018 namelijk een prachtige line-up klaar staan vol topgames. Onze favoriet is zonder twijfel de nieuwe God of War. Kratos is helemaal terug, maar wel op een andere manier dan we hem kennen. Ditmaal worstelt hij namelijk niet alleen met mythologische monsters, maar ook met het vaderschap.

Kratos staat er in het nieuwste deel niet alleen voor. Hij wordt namelijk bijgestaan door zijn zoon, genaamd Atreus. Dat is niet het enige wat veranderd is in de game, want ook de wereld waarin het avontuur zich afspeelt is nieuw. De Griekse mythologie heeft plaats moeten maken voor een koude wereld die gebaseerd is op de Noorse mythologie.

De God of War is terug en beter dan ooit

Op basis van wat we gezien hebben, waaronder deze nieuwe trailer, begrijpen we dat de Santa Monica studio van Sony deze veranderingen heeft doorgevoerd. Hoe goed de vorige games ook waren, het werd wel een beetje veel van hetzelfde. De nieuwe setting en het introduceren van een nieuw karakter zorgen ervoor dat deze game weer fris en nieuw aanvoelt.

Naast de epische trailer maakte Sony ook meteen bekend wanneer de game uitkomt. Vanaf 20 april ligt hij in de winkels en is hij te downloaden via de online dienst van PlayStation.

Reageer op artikel:
Epische ‘God of War’ trailer bewijst dat deze game een dikke must-buy is
Sluiten