Video: ‘God of War’ steelt de show tijdens NBA-wedstrijd van de Golden State Warriors

En een belangrijke uitdaging tijdens een wedstrijd van de Golden State Warriors is om het publiek te vermaken in de vorm van een half-time show. Onlangs was het de eer aan PlayStation 4-game God of War om het publiek weg te blazen.

God of War op het basketbalveld

Dit gebeurde tijdens een wedstrijd tussen de Golden State Warriors en de San Antonio Spurs. Geen kleine wedstrijd als je bedenkt dat de Spurs ook een goede kans maken in het kampioenschap. Zodoende kon een uitverkocht stadion tijdens de rust genieten van een grote projectie op de basketbal vloer. In de onderstaande video krijg je een behoorlijk goed beeld van hoe het er aan toe ging.

Hoewel de projectie van de PlayStation 4-game God of War behoorlijk indrukwekkend is en de ontwikkelaar maanden bezig is geweest om een goede show neer te zetten, is het natuurlijk niet de eerste keer dat er iets spectaculairs gaande is tijdens een wedstrijd middels projectie. De techniek is de laatste jaren steeds beter en beter geworden en levert soms de meest spectaculaire presentaties op.

Dit is naar ons weten wel de eerste keer dat de techniek wordt gebruikt voor de promotie van een game. Dus wat dat betreft heeft men bij Sony een mooie primeur te pakken. God of War is op dit moment exclusief in ontwikkeling voor de PlayStation 4 en is vanaf 20 april beschikbaar. Wil je meer weten over de game? Check dan dit artikel.

Reageer op artikel:
Video: ‘God of War’ steelt de show tijdens NBA-wedstrijd van de Golden State Warriors
Sluiten