Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 21 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Gigi Hadid voor Vogue Rusland is een zinnenprikkelend meesterwerk

We steken niet onder stoelen of banken dat we fan zijn Bella Hadid, volgens de wetenschap ‘s werelds mooiste vrouw ter wereld. Hetzelfde geldt voor haar oudere zus Gigi Hadid, die nu in Vogue Rusland is te zien met een zinnenprikkelende shoot.

Als fotograaf moet je goed je best doen om een niet geslaagde foto te maken van Gigi Hadid. Des te moeilijker is het ook om je te onderscheiden met een fotoshoot van het half-Nederlandse supermodel. Komen we uit bij Zoey Grossman, die verantwoordelijk is voor de fotoshoot met Gigi Hadid in Vogue Rusland.

Gigi Hadid in Vogue Rusland

Waar haar één jongere zusje Bella onlangs nog in het Rijksmuseum poseerde voor de Nederlandse editie van Vogue, geeft Gigi Hadid zich deze maand bloot voor de Russische editie. Letterlijk bloot, maar dan wel op uiterst stijlvolle manier. De shoot is deels in lingerie, deels topless en deels in fashion items voor het komende seizoen. Bekijk hieronder de foto’s (meerdere per Instagram-post) en laat je inspireren.

Niet de eerste samenwerking met Zoey Grossman

Zoey Grossman en Gigi Hadid werkten al vaker samen, zoals kort geleden nog voor de V’S 2020 Calendar van V-Magazine. Het model is daarin te zien als Miss January en haar zusje Bella als Miss February. Net als de shoot in Vogue Rusland pure kunst en daarmee overdrijven we geen letter. Zoey Grossman heeft de gave om zowel mannen als vrouwen te inspireren met haar shoots.

In September 2019 verscheen Gigi Hadid in Vogue Brazilië. Ook hier liet het model maar weer eens zien dat topless en stijlvol samengaan. Bekijk hieronder de foto’s van die shoot plus het nodige bonusmateriaal. Ja, pa en ma Hadid mogen in hun handen knijpen met zulke dochters.

? Check ook: 7 curvy modellen die de term ‘plus-size’ doen vervagen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Gigi Hadid voor Vogue Rusland is een zinnenprikkelend meesterwerk
Sluiten