Jelle van Es
Jelle van Es Media 2 dec 2018

We geven vrijkaarten weg voor Spider-Man: Into the Spider-Verse

We hebben dit jaar heel wat toffe films in de bioscoop mogen aanschouwen. Nu we in de laatste periode van het jaar zitten, is er eigenlijk nog één absolute must-watch: Spider-Man: Into the Spider-Verse. Zelf hebben we hem overigens nog niet gezien, maar aangezien de film op het moment van schrijven een perfecte score heeft op film-review-verzamelwebsite (Scrabble-tip!) Rottentomatoes, denken we dat we die claim wel mogen maken. En wat is er nou mooier als je gratis naar een topfilm kan? Wij geven vrijkaarten weg voor Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Win vrijkaarten voor Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man: Into the Spider-Verse draait om Miles Morales. In het universum waar hij in woont, is hij Spider-Man en woont hij in Brooklyn. Hij is de zoon va een politie-agent, wat zijn dubbelrol al wat lastiger maakt. Zijn leven komt echter nog meer op zijn kop te staan, als hij op een dag in aanraking komt met Spider-Man-personages uit andere universa. Denk daarbij aan de voor ons bekende Peter Parker als Spider-Man, maar ook een Spider-big. Een mooie knipoog naar Spiderpig. Samen met de andere helden is het aan Miles om zijn wereld te beschermen tegen een groot gevaar.

SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE – Official Trailer #2 (HD)

“How many more Spider-People are there?” Watch the new #SpiderVerse trailer to find out. 12.14.18 Subscribe to Sony Pictures for exclusive content: http://bit.ly/SonyPicsSubscribe https://tickets.intothespiderverse.movie/ Follow us on Social: https://www.facebook.com/SpiderVerseMovie https://www.twitter.com/SpiderVerse https://www.instagram.com/SpiderVerseMovie Phil Lord and Christopher Miller, the creative minds behind The Lego Movie and 21 Jump Street, bring their unique talents to a fresh vision of a different Spider-Man Universe, with a groundbreaking visual style that’s the first of its kind.

In de reviews lezen we dat Spider-Man: Into the Spider-Verse wordt geprezen om zijn visuele stijl en verhaal. De film is gemaakt door Phil Lord en Christopher Miller, die eerder verantwoordelijk waren voor films The Lego Movie en 21 Jump Street.

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Lijkt het je leuk om gratis naar deze film te gaan? Doe dan mee met onze prijsvraag. We hebben vier pakketten beschikbaar. Elk pakket bestaat uit twee kaartjes, zodat je samen met een vriend of vriendin naar de film kunt gaan. Ook hebben we een toffe figurine en een kleine rugzak in de aanbieding.

Spider-Man: Into the Spider-Verse
Spider-Man: Into the Spider-Verse

Om hier kans op te maken, vragen we je een mail te sturen naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op dit pakket. Laat daarbij ook je adresgegevens achter, zodat we de prijzen kunnen opsturen. Veel succes!

Spider-Man: Into the Spider-Verse draait vanaf 20 december in de bioscoop.

Reageer op artikel:
We geven vrijkaarten weg voor Spider-Man: Into the Spider-Verse
Sluiten