Redactie
Redactie Gezondheid 22 jan 2018

Get Fit: De perfecte full body workout (video)

Wat voor training ga je doen? Hoe voer je fitness oefeningen uit? Waar haal je de juiste motivatie vandaan? En hoe ga je om met voeding? In deze gloednieuwe videoserie behandelt personal trainer en fitness goeroe Oswin Beingsick de belangrijkste onderwerpen en legt hij haarfijn fitness schema’s uit: van beginnend tot en pro. Dit keer: een full body workout

Oswin is bekende naam in het wereldje. Zo heeft hij al meer dan een decennium ervaring in personal training, runt hij zijn eigen sportschool Atelier de Fer, is hij columnist geweest voor De Telegraaf, Sp!ts en Story en heeft drie boeken geschreven waaronder Jouw Personal Trainer. Ook was hij trainer voor programma’s zoals Hollands Next Top Model en Operatie NL Fit. Hij geeft op regelmatige basis lezingen over sport en voeding.

De workout: full body

In deze workout ga je aan de slag met borstspieren, rugspieren, beenspieren, biceps en schouders. Een vrij complete workout dus, waarmee je een groot deel van het lichaam aanpakt – oftewel: een full body workout. Het niveau van deze workout is medium. In de twee tutorials onder de video wordt de bicep curl en de side raise nog een keer rustig uitgelegd.

Zo voer je een bicep curl uit

Zo voer je side raises uit

En dan nog een stukje motivatie…

Discipline is een absolute must in het bereiken van je doelen. In deze talk legt Oswin uit hoe hij tegen dit thema aankijkt. “Wilskracht is als een spier, dat moet je uitdagen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Get Fit: De perfecte full body workout (video)
Sluiten