Pim Jansen
Pim Jansen Life 7 nov 2018

Gespot op Funda: 1.4 miljoen voor een prachtige woonboerderij

Stipthout, nabij het Brabantse Eindhoven, is de locatie waar we deze luxe woonboerderij aantreffen. Op een geweldig perceel van ruim 6135 m2 ligt deze volledig gemoderniseerde vrijstaande woonboerderij. Deze woning is in 2013 onder handen genomen en omvat een interessant bijgebouw, zwembad en voldoende ruimte voor het plaatsen van meerdere auto’s.

De sfeervolle en perfecte afwerking van de woning aan de Geeneindseweg 12 in Helmond is bijzonder te noemen. Het is een opvallende woning waarbij het genieten van het goede leven voorop staat. Dankzij de plaatsing van voldoende zonnepanelen in combinatie met een warmtepomp installatie is er een grote terugverdiencapaciteit voor elektra (ca 9000 kWh!) gerealiseerd. De woning blijft hierdoor aangenaam koel wanneer nodig, terwijl de energierekening minimaal is. –> Bekijk ook onze rubriek Manners Makelaar <–

funda woonboerderij

Volledig geautomatiseerde woning

Mocht het altijd al een droom zijn geweest om je woning volledig te automatisering, dan treft het. Deze woning is voorzien van een zeer uitgebreid domoticasysteem. Het omvat onder andere een alarmsysteem, camerasysteem, internet en intuïtieve bediening van verlichting, televisie en homemedia.

De begane grond

De begane grond omvat een ruime, indrukwekkende entree met een imposante halpartij met trapopgang. Dankzij de fraaie taatsdeuren naar de woonkeuken is de begane grond een aangename ruimte om in te verblijven. De vloer is uiteraard voorzien van vloerverwarming over de gehele oppervlakte.

 

Ruime woonkeuken

De woonkeuken vormt het hart van de woning. De op maat gemaakte keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur:

• Groot gasfornuis met heteluchtoven en 5-pitsgaskookgedeelte.
• Vaatwasser
• Inbouw afzuigkap
• Amerikaanse koelkast met koel- en vriesgedeelte.
• Stoomoven
• combimagnetron

De hoogwaardige afwerking is ook duidelijk zichtbaar in de keuken, net als in de overige vertrekken van deze unieke woonboerderij. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. In combinatie met de robuuste balken heeft de keuken een huiselijke sfeer gekregen waarbij de immense oppervlakte een gevoel van luxe oproept.

funda woonboerderij

De living

De doorkijkgashaard is niet alleen functioneel, het creëert tevens een duidelijke afscheiding tussen de woonkeuken en de living. Hier treffen we een perfect afgewerkte eikenvloer aan. De authentieke balken zijn sfeerbepalend en geven de living een warme en eigentijdse uitstraling. Ook hier is er nagedacht over de lichtinval door middel van extra grote raampartijen.

De begane grond omvat behalve de woonkeuken, de extra ruim opgezette living en study ook een bijzonder riante master bedroom. Samen met de luxe badkamer is dit een genot om in te verblijven. Via de openslaande tuindeuren heb je via de slaapkamer direct toegang tot het terras en kun je uitkijken over de prachtig aangelegde tuin.

funda woonboerderij

De eerste verdieping

De eerste verdieping is voorzien van een indrukwekkend entresol waarbij je zicht hebt op de beneden gelegen woonkeuken. Hier treffen we maar liefst vier ruim opgezette slaapvertrekken aan, net als twee badkamers. De aanwezige inbouwkasten zorgen voor voldoende bergruimte en maken de eerste verdieping bijzonder functioneel.

Ook hier valt het hoge afwerkingsniveau direct op. De originele balken in het plafond zijn zeer herkenbaar en geven de ruimte een geheel eigen, unieke sfeer. Via de aanwezige dakvensters en de dakkapellen is er gezorgd voor veel lichtinval.

De vraagprijs op Funda

Ben je al helemaal warm aan het lopen voor deze vrijstaande woonboerderij, vergeet dan niet eerst je bankrekening te plunderen of om je bitcoins te cashen, de vraagprijs is namelijk 1,375 miljoen euro. Meer info, vind je hier.

funda woonboerderij funda woonboerderij funda woonboerderij funda woonboerderij funda woonboerderij funda woonboerderij funda woonboerderij funda woonboerderij funda woonboerderij funda woonboerderij

Funda

Reageer op artikel:
Gespot op Funda: 1.4 miljoen voor een prachtige woonboerderij
Sluiten