Dankzij Gerrard Street kun je zorgeloos genieten van een koptelefoon

Overal waar we gaan, nemen we onze koptelefoon mee. Om naar muziek en podcasts te luisteren of om series te kijken en games te spelen. Thuis en onderweg. We kunnen bijna niet meer zonder. En dat brengt ook zorgen met zich mee. Wat als hij kapot gaat? Of gestolen wordt? Die kans is bij een voorwerp dat je zoveel en overal gebruikt zeker aanwezig. Gelukkig kun je dankzij Gerrard Street echt zorgeloos genieten van een koptelefoon, en draag je ook nog eens bij aan een schonere wereld.

Gerrard Street pakt het namelijk anders aan dan je gewend bent. Je koopt bij hen geen koptelefoon, maar je huurt ‘em. Zo kun je zorgeloos genieten en stort de wereld niet in wanneer hij stuk gaat of gestolen wordt. Dat is niet alleen een prettig gevoel voor jou als gebruiker, maar ook nog eens een stuk beter voor de wereld. Gerrard Street heeft namelijk een duidelijk doel voor ogen, namelijk om te laten zien dat we wat kunnen doen aan de wegwerpcultuur.

Koptelefoon as a service

We leven in een tijd waarin producten met zelfs maar een kleine beschadiging al in een verbrandingsoven belanden. Zonde, want deze zitten vaak nog vol bruikbare materialen. Daarom verkoopt Gerrard Street geen koptelefoons, maar bieden ze deze aan ‘as a service’. De koptelefoons hebben ze zelf ontwikkeld en zijn volledig modulair. Dit betekent dat als iets stuk gaat je niet direct de hele koptelefoon hoeft weg te gooien. Je stuurt het kapotte onderdeel terug en ontvang gratis een werkende vervanger.

(Afbeelding: Gerrard Street)
De Prince van Gerrard Street. (Afbeelding: Gerrard Street)

Hierdoor heeft Gerrard Street volledige controle over het recyclingproces. Ieder onderdeel dat kapot gaat komt terug. Deze kunnen ze vervolgens zelf repareren of hergebruiken om zo weer nieuwe koptelefoons te maken. Zo heb jij altijd een perfect werkende koptelefoon tot je beschikking en lever je ook nog een bijdrage aan een schonere wereld.

“Jaarlijks wordt er wereldwijd 50 miljoen ton aan elektronica weggegooid en grotendeels verbrand, terwijl er vaak maar één onderdeel kapot is. Onze missie is om bij te dragen aan de oplossing en te bewijzen dat circulaire elektronica mogelijk is en schaalbare producten oplevert. Onze droom is dat in 2035 25% van alle electronica niet meer wordt weggegooid maar wordt hergebruikt.“

De beste manier om de hoeveelheid e-waste te verminderen, is het leveren van kwaliteit. Hoe minder er kapot gaat, hoe minder afval je hebt. Dit is voor Gerrard Street een belangrijke prikkel om een zo goed mogelijk product af te leveren met alleen hoogwaardige componenten. Hierdoor gaat hij niet alleen langer mee, maar voelt en klinkt hij ook een stuk beter.

Win een jaarabonnement op Gerrard Street

Bij Gerrard Street vind je namelijk drie verschillende koptelefoons. Van de bekabelde Day tot het nieuwe draadloze topmodel met Noise Canceling, genaamd Prince. Deze kan zich meten met de grote merken en wij mogen er eentje weggeven. Jij maakt namelijk kans op een jaarabonnement op de Prince (t.w.v. 125 euro).

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is gerrard_street en Mannersnl volgen op Instagram. Stuur ons vervolgens een DM op Instagram dat je de Prince wil winnen en wie weet loop jij straks een jaar lang helemaal gratis en zorgeloos met deze koptelefoon.

Reageer op artikel:
Dankzij Gerrard Street kun je zorgeloos genieten van een koptelefoon
Sluiten