Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 17 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

De soulvolle post-lockdown look van Georginio Wijnaldum

Komend weekend hervat de Premier League, tot opluchting van alle Liverpool-fans. Georginio Wijnaldum behoort tot het nu al legendarische team van The Reds, dat voor het eerst in 30 jaar tijd landskampioen gaat worden. De Nederlandse voetballer gaat de geschiedenisboeken in met een nieuwe look, die hij tijdens de lockdown creëerde.

Dat de lockdown op iedereen een ander effect had, blijkt uit het verschil tussen Sergio Ramos en Georginio Wijnaldum. Waar de Spaanse verdediger als een wild behaard beest uit de strijd kwam, evolueerde de look van de Oranje-international tot iets waarvoor het woord smooth is uitgevonden.

De post-lockdown look van Georginio Wijnaldum

We hebben allemaal wel iets geleerd van de lockdown. De een kwam erachter dat wandelen op de Veluwe eigenlijk veel leuker is dan op een hotelbed liggen in een Turks resort. De ander ontdekte dat thuiswerken verdomd effectief is. En dan heb je nog Georginio Wijnaldum (of zijn vrouw natuurlijk), die bedacht dat strakke contouren passé zijn.

Grooming

Waar Georginio Wijnaldum strak geschoren, gemillimeterd en afgetraind de lockdown inging, kwam hij eruit als iemand die door zou kunnen als een soulster uit de jaren 60 en 70. Zijn langere baard en kapsel zorgen voor een waanzinnig smoothe look. Tip: vergeet de strakke contouren. Zijn grooming-evolutie van de afgelopen maanden in beeld.

De lossere grooming zorgt voor die ultra-smoothe look, de kledingstijl van Georginio Wijnaldum maakt het af. Zo is het klassieke witte hemd, met een lelijk woord tanktop, weer helemaal terug deze zomer. Waar zagen we deze look ook alweer eerder?

Let wel: deze teruggekeerde trend is niet geschikt voor alle mannen. Te gespierd is een no-go, te dun ook. Zelf inschatten.

Workout

Naast zijn look werkte Georginio Wijnaldum natuurlijk ook aan zijn lichaam. De voetballer deelde tijdens de lockdown meerdere video’s van zijn workout. We zouden zeggen: haal er inspiratie uit. Check ook deze thuisworkout van Cristiano Ronaldo, die je thuis zonder gewichten kunt uitvoeren.

Everton – Liverpool

In theorie kan Georginio Wijnaldum komend weekend als kampioen worden met Liverpool. Dan zal de derby tegen Everton gewonnen moeten worden en moet Manchester City punten verliezen. De wedstrijd begint zondag om 20.00 uur Nederlandse tijd en wordt uitgezonden door Ziggo Sport.

Check ook: 7 looks die we blind overnemen van Memphis Depay

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De soulvolle post-lockdown look van Georginio Wijnaldum
Sluiten