Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 11 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

George RR Martin wil dat Game of Thrones verder gaat na seizoen 8

Vraag aan een wildvreemde wat zijn of haar favoriete tv-serie aller tijden is en de kans is groot dat Game of Thrones het antwoord is. De serie is mateloos populair en als je een fan bent van het eerste uur dan zal je het, net als zovelen anderen, het bijzonder vervelend vinden dat het einde in zicht is. Wellicht vind je troost bij het idee dat je dus niet de enige bent, ook schrijver George RR Martin denkt er zo over.

“Ik denk niet dat dit het laatste seizoen zou moeten zijn,” vertelde Martin toen journalisten van de Hollywood Reporter hem aanspraken tijdens de première van het laatste seizoen. “Maar hier zijn we dan toch aanbeland. Het voelt als de dag van gisteren, alsof we er net mee zijn begonnen. De tijd is echt voorbij gevlogen, maar hoe dan ook, het is altijd spannend geweest”.

Moeilijk einde voor Martin

“Ik weet dat het een einde is, maar het is niet echt een einde voor mij, ik ben nog steeds diep bezig met het schrijven van de boeken .We hebben ondertussen alweer vijf andere shows ontwikkeld. Ik denk dat ik altijd wel op de één of andere manier rond Westeros zal blijven hangen terwijl alle anderen al zijn vertrokken.”

Nog talloze spin-off’s op komst

Om eerlijk te zijn, het is zijn levenswerk. Het is begrijpelijk dat hij het nog niet wil loslaten. Zoals hij aangeeft, zijn er nog veel meer op Westeros gebaseerde spin-offs in ontwikkeling. De eerste spin-off is gebaseerd op enkele zinnen uit het boek “The World of Ice and Fire”. Hierin wordt het volledige verhaal van Westeros verteld.

Game of Thrones | Season 8 | Official Trailer (HBO)

The trailer is here. #GameofThrones The Final Season begins April 14 on HBO.

“Het is anders,” zei Martin. “Het is absoluut heel anders, het ligt duizenden jaren in het verleden. Je kijkt naar een heel ander tijdperk van Westeros: geen draken, geen ijzeren troon, geen King’s Lading”. De exacte verhaallijn houdt hij wijselijk voor zichzelf. Al was het alleen maar om de fans in spanning achter te laten.

Game of Thrones seizoen 8

Het duurt niet lang meer voordat het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones gaat beginnen en dat belooft een episch spektakel te gaan worden. Zo gaat de serie een zestien jaar oud record verpletteren dat nu in handen is van de tweede Lord of the Rings film. Benieuwd welk record dit is? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Esquire

Reageer op artikel:
George RR Martin wil dat Game of Thrones verder gaat na seizoen 8
Sluiten