Geordie Shore-ster maakt met epische MMA submissie een einde aan alle kritiek

Als het om realitysterren gaat, hebben de meesten al snel een mening. We noemen ze talentloos en het enige waar ze goed in zijn is zichzelf schaamteloos misdragen. Met die vooroordelen kampte ook Geordie Shore-ster Aaron Chalmers. De onder getatoeëerde Brit werd niet serieus genomen toen hij zei dat hij MMA-vechter wilde worden, maar inmiddels heeft hij het tegendeel wel bewezen.

Het is een jaar geleden dat Aaron ‘The Joker’ Chalmers zijn debuut maakte in de MMA wereld. Hij deed dit tijdens een vechtsportgala van de Britse vechtsport organisatie BAMMA. Bij zijn eerste optreden legde hij Greg Jenkins in een armklem. Later dat jaar sloeg hij binnen een halve minuut Alex Thompson tegen het canvas en eind 2017 was hij na 43 seconden klaar met Karl Donaldson. Zo won Aaron Chalmers zijn eerste drie wedstrijden allemaal in de eerste ronde.

Zo zag de UFC eruit toen er nog niet gecontroleerd werd op drugs

Het werd daardoor duidelijk dat The Joker meer is dan een reality ster met grootheidswaanzin. Deze gast kan echt vechten en mocht daarom afgelopen weekend zijn debuut maken bij Bellator. Eén van de grotere organisaties binnen de MMA wereld. Bij zijn eerste optreden op een hoger podium wist Aaron Chalmers zich opnieuw goed staande te houden. Wat heet! De man uit New Castle won zijn partij met een fantastische submissie.

Chalmers en Griffiths maakten er een kort, maar intens schouwspel van. Even leek de Bellator debutant in de problemen te komen toen hij een knietje in het gezicht moest incasseren, maar The Joker herpakte zich uitstekend. Hij sloeg letterlijk direct hard terug en liet zich vervolgens niet verleiden om blind door te beuken. In plaats daarvan legde hij Ash Griffiths in een Guillotine Choke en wachtte tot het licht uitging bij zijn tegenstander. Hoe dat ging zie je hieronder.

Met deze overwinning heeft Aaron Chalmers nog steeds een 100% score en klimt hij op de ladder. Tot zo ver snoert hij de monden van alle critici en daar geniet hij zelf nog het meeste van. Zo plaatste Aaron onderstaande foto op Instagram.

For all the jealous cunts ? shhhhhh

A post shared by Aaron ? (@aaroncgshore) on

Bellator 200 was niet alleen een mooi evenement voor Aaron Chalmers. Ook onze landgenoot Gegard Mousasi kan terugkijken op een goed weekend. De vechter, die voorheen uitkwam in de UFC, versloeg titelverdediger Rafael Carvalho door middel van een TKO in de eerste ronde. Hierdoor is Gegard Mousasi de nieuwe middengewicht kampioen van Bellator.

Reageer op artikel:
Geordie Shore-ster maakt met epische MMA submissie een einde aan alle kritiek
Sluiten