Redactie
Redactie Stuff 19 mei 2018

Geniet alvast van de iPhone X Plus

Hoewel Apple zelf officieel nog niks heeft gezegd over een iPhone X Plus, gaat de wereld ervan uit dat we later in het jaar naast de opvolger van de iPhone X ook een grotere versie krijgen. Om ons alvast in de stemming te brengen en misschien à la “the secret” het toestel de wereld in te dromen, heeft de designer Gunho Lee samen met YouTube kanaal ConceptsiPhone een concept filmpje van de iPhone X Plus online losgelaten.

Heerlijke iPhone X Plus op heerlijke beat

Op een heerlijke beat zien we in het filmpje het Plus model langskomen van alle mogelijke hoeken en in allerlei posities, zodat we vooral niks missen. Het lijkt op de reclame voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus, waar Apple in 2014 meer kwam. Nu steelt echter een grote iPhone X de show en laat hij trots zijn inham zien, zonder zich van iemand iets aan te trekken.

Dualsim toestel

De designer heeft zich voornamelijk gehouden aan het design van de huidige iPhone X, hoewel er een stukje in de video is waar de simlade aan de zijkant naar buiten wordt getrokken en blijkt dat het toestel toch anders is. Verrassend genoeg is dan namelijk te zien dat de Plus een dualsim toestel is. Het is niet erg waarschijnlijk, maar het blijft fijn om naar te kijken.

Binnenkort officiële informatie

Voor het echte dingen zullen we nog geduld moeten hebben. Op 4 juni is het wel al tijd voor Apple‘s Worldwide Developers Conference, waar Apple de nieuwe vlaggenschepen zou moeten onthullen. Naast de iPhone X Plus, verwachten we ook nog een goedkoper LCD model en natuurlijk wachten we ook nog op nieuws over iOS 12.

Dit artikel verscheen al eerder bij onze collega’s van WANT.

Reageer op artikel:
Geniet alvast van de iPhone X Plus
Sluiten