Redactie
Redactie Auto's 10 jan 2016

Gelimiteerde McLaren 675LT JVCKENWOOD Concept

De Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas, die nu in volle gang is, beperkt zich niet tot gadgets en andere elektronische snufjes maar omarmt vernieuwende automodellen. Zo ook de McLaren 675LT JVCKENWOOD Concept, een bijzondere auto met een bijzonder vriendelijke naam *kuch*.

Met deze hypermoderne asfaltverslinder viert McLaren de 25-jarige samenwerking met elektronicaconcern JVCKENWOOD. De tot 500 stuks beperkte (en uitverkochte) McLaren 675LT LongTail vormt de basis voor deze concept car. De verschillen? Het gemis aan spiegels, een normaal stuur en een dashboard!

De spiegels zijn vervangen door camera’s, wat volgens de Engelse autofabrikant enorm veel scheelt qua luchtweerstand. Het dashboard is vervangen door – en dit is echt heel tof – een head-up display. Dit systeem projecteert alle benodigde informatie op de voorruit! Het normale stuur heeft plaatsgemaakt voor het racestuur uit de McLaren P1 GTR. Met de knoppen op het stuur kun je het geprojecteerde display op het raam (we benoemen het gewoon nog een keer, zo enthousiast worden we van deze techniek) gemakkelijk instellen. Helaas zijn alleen nog de onderstaande beelden vrijgegeven.

[FB_AANJAGER]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gelimiteerde McLaren 675LT JVCKENWOOD Concept
Sluiten