Gelekte FIFA 21-gameplay of echt? Goal Irvin Cardona gaat viral

Een goal van Brest-spits Irvin Cardona in de Franse Ligue 1 is viral gegaan. Maar gaat het nou om de gelekte FIFA 21-gameplay of echte beelden?

Er is iets met je aan de hand als je op zondag vrijwillig een wedstrijd tussen Dijon en Brest in de Franse Ligue gaat kijken. Maar mocht je dat gisteren toevallig hebben gedaan, dan had je geluk. In de 95e minuut scoorde Irvin Cardona de 1-2 met een goal die je normaal gesproken alleen in videogames ziet. Of was het FIFA 21?

FIFA 21 of echt? De goal van Irvin Cardona

Voetballiefhebbers hebben de goal waarschijnlijk al via WhatsApp toegestuurd gekregen. Veel van hen zullen gedacht hebben dat het wel weer iets zou zijn als een gelekte gameplay. Bekijk de video en oordeel zelf.

Irvin Cardona spectacular mid-air volley during french Ligue 1 from r/sports

Als je de bovenstaande video voor het eerst ziet en je hebt van iemand gehoord dat het om een gelekte FIFA 21-gameplay gaat, dan geloof je dat. Maar onderzoek op YouTube toont toch echt aan de deze goal van Irvin Cardona op echt gras is gescoord. De Franse voetballer springt hoog in de lucht, om een voorzet op acrobatische wijze met een volley in de korte korte kruising te peren. Heerlijk.

Gameplay FIFA 21

Benieuwd naar de daadwerkelijke gameplay van FIFA 21? Check dan de onderstaande trailer, waarin die wordt uitgelegd. En in dit artikel lees je welke populaire gameplayfunctie EA Sports heeft overgenomen van de racegame F1 2020.

FIFA 21 komt op 6 oktober uit en verschijnt op PlayStation 5, Project Scarlett, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en Microsoft Windows. We zijn benieuwd naar de rating van Brest-spits Irvin Cardona. Deze gast moet extra skills krijgen.

⚽️ Check ook: Technisch volmaakte treffer Dennis Bergkamp verkozen tot mooiste Premier League goal ooit

Reageer op artikel:
Gelekte FIFA 21-gameplay of echt? Goal Irvin Cardona gaat viral
Sluiten