Gelekt: de eerste bewegende beelden van Joaquin Phoenix als The Joker

De eerste video van Joaquin Phoenix als de Joker, het bekende karakter van DC Comics, is gelekt en het is niet wat je verwacht. Net als bij de onthulling van de eerste foto van Phoenix in de rol van de criminele clown is er geen clowns-make-up aanwezig. De film is natuurlijk een origin story dus we kunnen ervan uit gaan dat de spichtige Arthur Fleck uiteindelijk verandert in Batmans aartsvijand.

Amusement Mile

Het filmpje dat nu gelekt is laat zien hoe Arthur de deur van een gebouw in een vervallen wijk uitkomt. Op de zijkant van het gebouw staat heel groot Amusement Mile, een locatie in Gotham City die ook in de comics voorkomt.

Joker confronteert clown

Buiten wordt hij geconfronteerd door een clown waarvan hij uiteindelijk de rode neus afpakt en op straat gooit. Dit zegt ons natuurlijk nog steeds heel weinig aangezien er in het filmpje niet te horen is wat de twee tegen elkaar zeggen. Als de film trouw blijft aan de stripboeken is de kans groot dat Arthur een stand-up comedian is die moeite heeft om rond te komen en later de transformatie maakt naar crimineel meesterbrein.

master-master

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

De film heeft vooralsnog geen officiële titel. Wel weten we dat we naast Joaquin Phoenix ook Robert de Niro, Marc Maron (Glow) en Zazie Beetz (Deadpool 2) kunnen gaan bewonderen wanneer de film op het witte doek verschijnt.

Reageer op artikel:
Gelekt: de eerste bewegende beelden van Joaquin Phoenix als The Joker
Sluiten