Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Human Interest 21 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Geld vanuit huis verdienen? Deze 5 ideeën helpen je op weg

Zit jij momenteel noodgedwongen thuis en heb je het inmiddels wel gehad met Netflix, Youtube-workouts en andere typische tijdsbestedingen? Misschien is het dan wel tijd om een extra side hustle uit de grond te stampen, zodat je vanuit huis geld kunt verdienen. Bye bye verveling, hello extra inkomsten.

Voor iedereen die nu noodgedwongen thuis zit en een extra centje wil bijverdienen: this one’s for you.

Vijf ideeën om geld vanuit huis te verdienen

Nu we allemaal veel meer vrije tijd hebben in deze quarantainedagen, is dit het ideale moment om wat financiële reserve op te bouwen. Deze ideeën bieden de nodige inspiratie.

1.  Verdien geld via YouTube

Heb je er altijd al van gedroomd om een carrière als YouTuber uit te bouwen? Beschouw deze quarantaineperiode dan als hét uitgelezen moment om je dromen waar te maken.

Let wel: groot worden op YouTube, en er geld mee verdienen, is soms nog meer werk dat een 40-urige werkweek. Maar als het je ambitie is en je graag in de spotlights wilt staan, go for it.

2. Bied diensten aan op Fiverr

Ben jij een pro in het ontwerpen van logo’s, weet je veel over SEO, kun je goed illustreren of weet je heel goed hoe je een podcast moet editen? Neem dan eens een kijkje op Fiverr. Op Fiverr verkopen mensen hun diensten.

Het aanbod is erg groot: van hulp bij scripties tot vertaalopdrachten tot het opzetten van crowdfunding. Wedden dat er wel iets is waarmee je iemand kan helpen?

3. Verkoop kleding en spullen

Heb jij een uitpuilende kledingkast, dan is het nu het ideale moment om die kledingkast eens grondig uit te mesten. Leg daarbij alle items aan de kant die je kan verkopen. Dat kan heel makkelijk via United Wardrobe of Vinted.

Wil je het nog groter aanpakken? Als je goed bent in het scoren van goedkope pareltjes, dan zit daar natuurlijk ook een businessmodel in. Koop toffe kleding voor een klein prijsje, en verkoop ze voor meer.

4. Verdien geld met affiliate marketing

Deze tip is voornamelijk voor mensen met een blog of website. Bij affiliate marketing promoot jij via je website producten van andere aanbieders. In ruil daarvoor krijg je voor elk product dat via jouw link wordt gekocht een vergoeding. Welke niche je ook hebt, de kans is bijna 100 procent dat er een webwinkel is die bij jouw content past.

5. Doe mee aan onderzoeken en enquêtes

Heb je toch niks te doen, dan kan je net zo goed deelnemen aan betaalde onderzoeken en enquêtes. We zeggen niet dat je hier meteen heel rijk van gaat worden, maar dat extraatje is toch mooi meegenomen.

Weet je niet waar je moet beginnen? Dit handige overzicht van de best betaalde enquêtesites (voor zowel Nederland als België) zet je op weg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geld vanuit huis verdienen? Deze 5 ideeën helpen je op weg
Sluiten