Koopgids: kleurrijke sneakers die perfect zijn voor de zomer

Sta je soms voor je kledingkast en kun je niet kiezen wat je aan gaat trekken? Maak het jezelf dan niet te moeilijk en begin bij je sneakers. Neem je schoenen als uitgangspunt en creëer hier een passende outfit omheen. Het enige wat je nodig hebt is een rijk gevulde garderobe aan gekleurde sneakers. hier wat inspiratie. 

Converse

De bekende basketbal-sneakers zijn in zo’n beetje alle denkbare kleuren te verkrijgen. De Chuck Taylor All Star en One Star-modellen hebben een minimalistisch design. Als je echt niet weet wat je ’s ochtends moet aantrekken. Neem dan een paar sneakers van Converse en bouw hier een mooie outfit omheen. Het is vanzelfsprekend dat de schoen niet mag vloeken met de rest van je outfit. De sneaker komt veelal in een bekende kleur, dus pas hier mee op.

https://www.manners.nl/minimalistische-sneakers-adidas-hm/

Vans

Het merk wordt gekoppeld aan skaters, dat wil echter niet zeggen dat ’t skater-sneakers zijn. Het is essentieel dat elke moderne man een paar van deze sneakers in de kast heeft staan. Wil je voor een serieuzere, zakelijkere look gaan? Kies dan voor de neutrale Vans. De Authentic-lijn leent zich hier perfect voor. Spendeer je het meerendeel van je week op kantoor? Misschien heb je dan meer baat bij een paar Classic Slip-On sneakers. Ook dit paar komt in een aantal toffe kleurvarianten. Om te voorkomen dat je er ‘saai’ of oubollig uitziet, kies je de instappers met het dambord-patroon.

Nike (270)

We hebben deze sneakers de afgelopen maanden veel behandeld. De Nike Air Max 270 schoenen zijn niet meer weg te denken. Op Manners besteedden we veelal aandacht aan de schoenen uit deze lijn die wat neutraler zijn. Nu mogen we even los gaan. Ben jij een sportieve man? Dan heb je ongetwijfeld een paar Nike-sneakers in huis. De Air Max 270 waren bij de eerste oplagen in de felste kleuren te verkrijgen, daar is het merk ondertussen enigszins van afgestapt. Ze leggen de keus nu liever bij de klant. Dus kun je de schoenen personaliseren naar je voorkeur. Ideaal als je jouw kledingkast in een kleurpatroon hebt opgebouwd.

fel gekleurde sneakers NIKE kleuren

adidas

De drie strepen mogen niet achterblijven. De Originals I-5923 zijn een mooie combinatie van stijlvol en sportief. De kleuren zijn wat donkerder,  dit geeft je al snel een volwassen uitstraling. Het design doet denken aan de combinatie van de EQT en classic lijn van adidas, wat een prima combinatie is. Ze zijn in acht verschillende kleuren te vinden, maar als jouw voorkeur er niet bij zit, dan kun je ook dit paar personaliseren. Houd het merk goed in de gaten, al de hele maand mei stunten zij met toffe sales die van dag tot dag verschillen.

fel gekleurde sneakers adidas kleuren

ETQ (Low 1)

Mogen we je wakker maken voor stijlvolle, minimalistische, pastel-gekleurde sneakers? Zoek dan in onze eigen hoofdstad. In Amsterdam vind je het merk ETQ. Deze premium sneakers zijn gemaakt van nubuck-leer en komen in een breed kleurenpallet. Als je liever wat volwassener overkomt en totaal geen fan bent van al die uitgesproken kleuren, dan moet je absoluut dit merk kiezen. Het combineert perfect met pastelkleurige pakken, zwart/witte outfits en alle tinten grijs. Het is een premium merk, je moet er wel wat voor neerleggen, maar dan heb je ook wat.

fel gekleurde sneakers ETQ kleuren

Meer sneakers?

Heb je nog meer vragen over sneakers? Zoek niet verder. Alles wat je wil weten over de nieuwste releases vind je hier. Daarnaast hebben wij nog veel meer nieuwtjes en toffe schoenen uitgelicht. Lees hier verder.

Reageer op artikel:
Koopgids: kleurrijke sneakers die perfect zijn voor de zomer
Sluiten