Redactie
Redactie Advertorial in archief 20 dec 2017

Geef je seksleven een boost met deze toegankelijke sex toys

Zoals Game of Thrones-actrice Emilia Clarke al eerder zei: “Mensen hebben seks voor hun plezier, waarom doet iedereen daar zo krampachtig over?” Ze heeft gelijk: communicatie is de sleutel tot een beter seksleven. Laat je verlangens spreken en stel aan je partner voor om te experimenteren, bijvoorbeeld met sex toys.

Voel je wel het verlangen om te experimenten, maar is het bezoeken van een winkel een brug te ver? We leven in 2017, dus je weet inmiddels dat webshops als EasyToys de schaamte van een fysiek bezoek aan de winkel opheffen. Misschien een goede idee om het rond de kerstdagen extra spannend te maken.. Om het ijs te breken kun je bijvoorbeeld met het spel Ultiem Verlangen aan de slag gaan. Middels spannende vragen ontdek je de kern van elkaars verlangen en leer je de hoogtepunten van je partner kennen.

Massage

Een goed begin is het halve werk, oftewel: voorspel. Ga voor de uitgebreide massage (lees hier onze massagetips). Wil je ook de erogene delen meenemen tijdens de massage, kies dan voor massageglijmiddel. Nori’s nieuwe glijmiddel en massagegel in één is een topper. Het middeltje kent de voordelen van siliconen glijmiddel, maar is gemaakt op waterbasis. Lees: wel langdurig glijden, maar makkelijk af te spoelen. Ga je voor het echte werk, kies dan een compleet massagepakket.

Spanning in het openbaar

Het is een droom van velen, maar lang niet iedereen heeft het lef om het te doen: seks in het openbaar. Het Teazers vibratie-eitje biedt een tussenoplossing. Je grote liefde brengt ‘m in, maar jij kunt op afstand bepalen wanneer zij kan genieten van de trillingen. Zo wordt een verjaardag op zondag ineens een stuk boeiender.

Het oog wil ook wat

Lust kun je opwekken door aanrakingen, maar je partner in haar meest sexy outfit op het toneel zien verschijnen doet… Uh, ook wonderen! Wat dacht je van dit kanten jarreteljurkje met kousen bijvoorbeeld? Overigens geldt het bovenstaande ook voor jou natuurlijk.

Zoek het randje op

Heb je de romantische sessie gehad en ben je inmiddels aan the dark side gearriveerd, kies dan voor attributen waarmee je het scherpe randje kunt opzoeken. Dit betekent overigens niet dat je direct Fifty Shades of Grey-achtige SM-ruimtes moet inrichten. Subtiele bondage kan juist heel sexy zijn, zonder hardcore-sensatie dat alleen maar afschrikt.

 

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Geef je seksleven een boost met deze toegankelijke sex toys
Sluiten