Bale ‘viert’ landstitel Real Madrid en het is pijnlijk ongemakkelijk

Gisteravond won Real Madrid met 2-1 van Villarreal en sloeg zo een onoverbrugbaar gat richting Barcelona. Het is alweer de 34ste landstitel voor de Koninklijke en dat werd natuurlijk gevierd. Ook Gareth Bale was aanwezig bij het kampioensfeestje, maar echt op z’n plek lijkt hij zich zeker niet te voelen.

De 34ste La Liga trofee is om verschillende reden een hele bijzondere voor de Madrilenen. Er was namelijk een heuse comeback voor nodig. Voordat de Spaanse competitie stilgelegd werd door de coronacrisis keek Real Madrid namelijk nog tegen een achterstand aan. Barcelona leek op weg naar de titel, maar die kwamen bijzonder slecht uit de geforceerde pauze.

Zidane maakt Real Madrid opnieuw kampioen

Real Madrid niet. Met uiterst effectief spel haalden de Madrilenen de punten binnen en zagen de grote concurrent meerdere malen struikelen. Zo wist Zidane de rollen om te draaien en boekte de club het eerste grote succes zonder Cristiano Ronaldo. Het collectief was dit jaar de grote ster bij Real Madrid, maar Gareth Bale lijkt daar niet echt onderdeel van te zijn.

De peperdure aankoop wist zijn enorme prijskaartje opnieuw niet waar te maken en is een blok aan het Madrileense been. Ook in deze coronaperiode wordt dat nog maar weer eens pijnlijk duidelijk. Bale is in Madrid om een riant salaris op te strijken en lekker te golfen. Tijdens de wedstrijden zit hij ongeïnteresseerd op de bank en maakt hij er een grote grap van.

Gareth Bale “viert” mee

De 34ste landstitel van Real Madrid kan Gareth Bale waarschijnlijk gestolen worden. Toch is hij gewoon onderdeel van de selectie en dus doet hij mee in de feestvreugde, maar dat gaat niet echt van harte. Zoals je hieronder kunt zien vieren alle spelers enthousiast feest, behalve Gareth Bale. De Welshman doet wel enigszins mee, maar zijn fistpump is het meest ongemakkelijk dat je vandaag gaat zien.

Reageer op artikel:
Bale ‘viert’ landstitel Real Madrid en het is pijnlijk ongemakkelijk
Sluiten