Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 4 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Gamma stunt met elektrische fiets: Pelikaan Advanced Carry On e-bike

Gamma heeft een elektrische fiets in de aanbieding voor een stuntprijs. Het is ook nog eens een stijlvolle e-bike, de Pelikaan Advanced Carry On genaamd. Hierop durven wij wel door de stad te fietsen.

Betaalbare elektrische fiets van de Gamma

Naast al je bouwmaterialen kun je ook gewoon een elektrische fiets op de kop tikken bij de Gamma. De Pelikaan Advanced Carry On is een stijlvolle e-bike met een klassiek design, krachtige performance en een lekker prijskaartje.

Gamma elektrische fiets e-bike
Bron: Gamma

De specificaties van de elektrische fiets liegen er niet om. De Pelikaan Advanced Carry On e-bike heeft een 130 AH sterke accu die afhankelijk van de omstandigheden en trapondersteuning goed is voor een actieradius van maximaal 120 kilometer. Meer dan alleen een stadsfiets, dus. De e-bike van de Gamma wordt aangedreven door een 250 watt sterke motor die zich in het voorwiel bevindt en voor een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur zorgt. Mocht je een keer een heuvel op moeten? Dan zorgen de drie Shimano Nexus versnellingen voor veel comfort.

Veilige e-bike met fijne extra’s

Om jou een veilige rit te bezorgen, is de Pelikaan Advanced Carry On e-bike van de Gamma uitgerust met sterke V-Brake remmen. Er wordt ook aan je zichtbaarheid gedacht. Op de elektrische fiets van de Gamma zit LED-verlichting ingebouwd. Om het feest compleet te maken, is het stuur van deze moderne stadsfiets verstelbaar en krijg je er een slot bij, zodat je hem met een gerust hart kunt parkeren.

Mocht je toevallig pech krijgen tijdens een van je ritjes naar werk, dan is er geen man overboord. Je kunt na aankoop van de Pelikaan Advanced Carry On e-bike de elektrische fiets registreren bij het FSN (Fiets Service Nederland). Hierdoor krijg je een jaar lang gratis pechhulp cadeau. Ideaal.

Gamma elektrische fiets e-bike
Bron: Gamma

Dan nog de prijs

Het laatste en misschien wel het leukste aspect van de elektrische fiets is de prijs. Je betaalt nu 849 euro voor de Pelikaan Advanced Carry On e-bike, terwijl de oorspronkelijk prijs 1.399 euro is. Dat betekent 550 euro korting. Prima deal, lijkt ons zo. Heb je interesse? Je bestelt hem hier.

Heb je liever een iets modernere elektrische fiets? Check dan deze unieke Fixie e-bike van WATT.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Gamma stunt met elektrische fiets: Pelikaan Advanced Carry On e-bike
Sluiten