Jelle van Es
Jelle van Es Films & Series 9 jan 2017

Gaming Manners: de 3 games om naar uit te kijken

Gamen is waarschijnlijk één van je favoriete hobby’s, maar je bent druk en dus volg je de game-industrie niet meer op de voet. Geen nood: daarom is er Gaming Manners. In Gaming Manners houden Manners en game-expert Jelle van Es van Pixelcake.nl je op de hoogte van zaken die je moet weten.

Aan het begin van het nieuwe gamejaar is het een soort van traditie dat je vooruitblikt op hetgeen dat komen gaat. Wellicht wat te vlot met alle mooie games die we afgelopen maanden nog hebben ontvangen, maar aangezien we last hebben van een soort ‘Rupsje nooit genoeg’-complex doen we het toch. Gewoon omdat het uitkijken naar een nieuwe game de helft van alle lol vormt. Uit het drukke schema wat er aankomt, kiezen we er drie.

Gran Turismo Sport

We beginnen daarbij met Gran Turismo Sport, de nieuwste game uit de Gran Turismo-serie. Het speciale aan dit nieuwe deel is dat de ontwikkelaars zich richten op het maken van een game die het gevoel van sportracen benadert. Het is dan ook de eerste game die een keurmerk van race-organisatie FIA krijgt. Dat betekent dat de beste Gran Turismo Sport-racer aan het einde van het seizoen wordt uitgeroepen tot de kampioen en dan op hetzelfde gala staat als de F1-kampioen. Gran Turismo Sport ziet er daarnaast heel goed uit, kent veel verschillende auto’s en echte circuits en de keren dat we de game hebben kunnen spelen, voelde het enorm goed.

Lees hier een uitgebreidere preview.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 heeft de potentie om de grootste game van het jaar te gaan worden. Het is de nieuwe game van dezelfde makers van Grand Theft Auto 5 en natuurlijk de eerste Red Dead Redemption. Andermaal reis je af naar het Wilde Westen, waar je een groots avontuur mag beleven. Dat alles ziet er fantastisch uit en biedt waarschijnlijk uren aan speelplezier. Dat alles in een mooi avontuur voor in je eentje, maar net als bij Grand Theft Auto V komt er ook een groot online component, waar je samen met vrienden de mooiste dingen mag gaan beleven.

Lees hier een uitgebreidere preview.

Ghost Recon Wildlands

De laatste game waar we even wat aandacht voor willen generen, is Ghost Recon Wildlands. In deze militaire shooter reis je af naar Bolivia, waar je als elite eenheid de opdracht krijgt om een drugskartel op te ruimen. Hoe je dat doet, mag je redelijk zelf bepalen in deze grote open wereld. De game is in je eentje te spelen, maar komt beter tot zijn recht wanneer je met drie vrienden aan de slag gaat en online een team van vier vormt. Door extreem goed samen te werken, ben je dan een onstopbare unit waar iedereen bang voor is.

Lees hier een uitgebreidere preview.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gaming Manners: de 3 games om naar uit te kijken
Sluiten