Redactie
Redactie Films & Series 13 jan 2017

Gaming Manners: 5 video’s tonen schoonheid van Battlefield 1

Gamen is waarschijnlijk één van je favoriete hobby’s, maar je bent druk en dus volg je de game-industrie niet meer op de voet. Geen nood: daarom is er Gaming Manners. In Gaming Manners houden Manners en game-expert Jelle van Es van Pixelcake.nl je op de hoogte van zaken die je moet weten.

Eind vorig jaar kregen we maar liefst drie grote nieuwe shooters voorgeschoteld: Call of Duty Infinite Warfare, Titanfall 2 en Battlefield 1. Stuk voor stuk games die echt de moeite waard zijn. Maar als je ons naar onze favoriet vraagt, dan gaan we toch voor Battlefield 1. De shooter die je meeneemt naar de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog toont keer op keer aan hoeveel variatie er in zit. Twee maanden na release spelen we het nog dagelijks en zien we bovendien heel veel toffe acties van andere spelers voorbij komen. Op Pixelcake laten we dagelijks deze toffe video’s zien. In de update van vandaag zetten we de vijf beste van de afgelopen maanden op een rij.

Een headshot van 789 meter

Eén van de toffe dingen die je in Battlefield 1 kunt doen, is om met een sniper ergens bovenaan een berg te gaan liggen en van daar uit vijanden te bestoken. Dat deed de onderstaande speler ook. Het enige verschil is dat hij het voor elkaar kreeg om op bijna 800 meter de vijand uit te schakelen. En dat is belachelijk knap.

Agressief snipen

In plaats van te liggen op een berg, kun je natuurlijk ook voor de aanval kiezen. Dat is behoorlijk lastig, maar niet onmogelijk. De onderstaande speler heeft daar voor gekozen en het resultaat is enorm indrukwekkend.

Stukje James Bond in de game

Eén van de mooiste dingen die je in Battlefield 1 kunt doen, is het neerhalen van een big ass zeppelin. Met veel spektakel komt dat ding dan naar beneden. Nou, deze speler doet dat ook. Maar wat hij daarna neerzet, is eigenlijk nog mooier. James Bond in Battlefield 1!

Een heerlijke streak

Ook tof: het neerzetten van een streak. Een paar kills achter elkaar maken zonder zelf dood te gaan. Maar de ene streak is niet de andere. De onderstaande speler laat dat zien. Hij komt aanzetten met een vliegtuig en weet van daaruit de vijand volledig te overrompelen.

Zo schakel je tanks uit

Tot slot nog een video van een slimme speler. Iemand die echt een hekel heeft aan tanks in Battlefield 1 en van ze af wilt. Daar zijn mogelijkheden voor. Maar door jezelf op te offeren zoals deze speler doet, ben je wel het meest effectief. En het levert geniale beelden op.

Reageer op artikel:
Gaming Manners: 5 video’s tonen schoonheid van Battlefield 1
Sluiten