Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Game 3 maart 2020

Thuisblijven door Coronavirus? Japans bedrijf verkoopt ultiem gaming-bed

Als je dan toch door het Coronavirus thuis moet blijven, dan kun je het maar beter jezelf ook gerieflijk maken. Maak kennis met de ultieme gaming set-up van Bauhutte.

Aandelen van streamingdiensten zoals Netflix en maaltijdbezorgers stegen de afgelopen weken in waarde. Nu consumenten vaker thuisblijven stijgt de omzet van dergelijke bedrijven. Je moet immers iets te doen hebben thuis.

Bauhutte

Voor gamers is het een kans om eindelijk eens hun backlog af te werken. Pareltjes die al jaren op een stapel op je liggen te wachten, tot je eraan toekomt. Games die liggen te verstoffen omdat je telkens weer verleidt wordt door de nieuwste Fifa of Call of Duty.

Het Japanse bedrijf Bauhutte kan je in ieder geval helpen bij die hobby. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het bouwen van gaming-meubels.

En dan hebben we het niet over een saaie gamestoel. Nee, de mannen en vrouwen van Bauhutte gaan een stapje verder.

De ultieme gaming set-up?

Zij bouwen namelijk complete inrichtingen voor je slaapkamer. Het Japanse bedrijf demonstreerde afgelopen week op sociale media hoe de ultieme gaming-slaapkamer eruit ziet als je hun producten combineert.

Bauhutte Gaming
Bron: Bauhutte

Het resultaat? Een bed waar je nooit meer uit hoeft te stappen. Je hebt een groot scherm om op te gamen en te streamen, er is ruimte voor je toetsenbord, koptelefoon en natuurlijk opbergruimte voor eten en drinken.

Je hoeft zelfs niet meer je smartphone vast te houden, want die hangt dankzij een grijparm op ooghoogte naast je.

Bauhutte Gaming
Bron: Bauhutte
Bauhutte Gaming
Bron: Bauhutte
Bauhutte Gaming
Bron: Bauhutte

WALL-E

Eng? Ja, een beetje wel. Dit is regelrecht een scènario uit Pixar’s WALL-E, waar moddervette mensen niet eens uit hun stoel hoeven te komen om te lopen.

Als je desalniettemin hiermee je droom set-up hebt gevonden, dan verwijzen we je graag door naar de site van Bauhutte. Als je er middels Google Translate achter kunt komen wat de gear op de bovenstaande foto’s kost, dan horen we het graag!

Reageer op artikel:
Thuisblijven door Coronavirus? Japans bedrijf verkoopt ultiem gaming-bed
Sluiten