Games with Gold augustus 2017: losgaan met Bayonetta en meer

Ben jij in het bezit van een Xbox-spelcomputer? En heb je een actief Xbox Live Gold-abonnement? Dan kun je straks aan de slag met de Games with Gold augustus line-up. Vanaf 1 augustus komen de nieuwe games, waarvan een aantal games de moeite waard zijn. En het mooiste van alles? Je hoeft er niks extra’s voor te betalen. Wij zetten de games graag op een rij.

Games with Gold augustus Xbox One – Slime Rancher

De eerste game van het vierluik is de game Slime Rancher, een ietwat vage game, die je zeker moet proberen om te begrijpen. Jij kruipt in de game in de huid van ene Beatrix LaBeau, een jonge rancher die op duizenden lichtjaren van planeet Aarde de kost probeert te verdienen door slimes te houden. Slimes zijn gelatineachtige bolletjes met vrolijke gezichtjes, en deze moet je in het gareel houden zoals je dat ook doet met bijvoorbeeld schapen en koeien. Uiteraard krijg je een berg aan uitdagingen voorgeschoteld die je moet overwinnen om succesvol te zijn in je ietwat vreemde rol.

Beschikbaar van 1 tot en met 31 augustus

Games with Gold augustus Xbox One – Trials Fusion

De tweede Xbox One-game van deze maand is Trials Fusion. Waar Slime Rancher een nieuwe titel is, is Trials Fusion al een hele tijd uit. In de game neem je plaats op een motor en moet je proberen een enorme hindernisbaan te overwinnen. Onderweg heb je te maken met jumps, loopings en afgronden. Het is zaak om telkens een goede combinatie te vinden tussen voldoende snelheid maken en je evenwicht bewaren. Een game die relatief gemakkelijk begint, maar al snel extreem moeilijk wordt.

Beschikbaar van 16 augustus tot en met 15 september

Games with Gold augustus Xbox 360 – Bayonetta

Bayonetta is een game die al een paar jaar oud is, maar nog zeker de moeite waard is. Het is zo’n typische over the top Japanse actiegame. Jij gaat aan de slag met de heks Bayonetta, die het (in een alternatieve wereld) aan de stok krijgt met goddelijke wezens, en deze zijn eigenlijk helemaal niet zo aardig als je zou denken. Je maakt de dikste combinaties om hen uit te schakelen en als je het helemaal goed doet, win je gevechten met een superaanval, waarbij vijanden op een nogal gruwelijke manier sterven. Stijlvol en actievol.

Beschikbaar van 1 tot en met 15 augustus. Werkt ook op de Xbox One.

Games with Gold augustus Xbox 360 – Red Faction Armageddon

In een ver ver verleden, toen de PlayStation 2 de spelcomputer was om te hebben, maakten we kennis met de game Red Faction. Een aardige shooter, die opviel omdat je de mogelijkheid had om op Mars omgevingen kapot te schieten, om zo op speciale plekken te komen. Red Faction Armageddon bevat deze destructieve mechaniek en voert dit uit op een iets grotere schaal, maar is niet zo vooruitstrevend als het eerste deel. Het is een aardige shooter met een aantal geinige momenten. Qua techniek wel wat gedateerd, maar als Games with Gold-game een goed moment om te kijken of het iets voor je is.

Beschikbaar van 16 tot en met 31 augustus. Werkt ook op de Xbox One

Reageer op artikel:
Games with Gold augustus 2017: losgaan met Bayonetta en meer
Sluiten