Jelle van Es
Jelle van Es Films & Series 9 augustus 2018

Eindelijk! De eerste gameplaybeelden van top-game Red Dead Redemption 2

We bevinden ons momenteel in een periode waarin er weinig gebeurt in de wereld van games. Pas vanaf eind augustus, maar eigenlijk vanaf september komen er weer wekelijks games uit. Het hoogtepunt van dit gamejaar ligt echter op 26 oktober. Dan verschijnt Red Dead Redemption 2. Vandaag hebben we eerste gameplaybeelden van de game.

Red Dead Redemption 2 gameplaybeelden

Red Dead Redemption 2 neemt je mee naar het jaar 1899. Hoewel het numeriek een vervolg is op de eerste Red Dead Redemption, speelt het zich een paar jaar daarvoor af. De game neemt je mee naar een wereld waarin het Wilde Westen nog echt wild is. Jij speelt daarbij de rol van Arthur Morgan en je bent onderdeel van de ‘van der Linde-gang’. Zij hebben een redelijk zorgeloos leven, totdat een overval in het plaatsje Blackwater misgaat. Vanaf dat moment worden zij opgejaagd door de autoriteiten en de verschillende Bounty Hunters. Hieronder de trailer die je alvast een idee geeft van wat je kunt verwachten

Red Dead Redemption 2 biedt volgens ontwikkelaar Rockstar Games de grootste en meest uitgebreide map die zij ooit hebben gemaakt. Daarin vind je verschillende dorpjes waar jij overvallen moet plegen om in leven te blijven, maar kun je ook genieten van de natuur. Die varieert van besneeuwde bergtoppen tot aan moerasgebieden.

Red Dead Redemption 2

Een belangrijk onderdeel van Red Dead Redemption 2 bestaat uit de interactie die je hebt met de andere leden van je gang. Naast de leider Dutch van der Linde zien we onder andere John Marston. Hij was het hoofdpersonage uit het eerste deel en nu zie je hem als crimineel. De andere leden van de gang zijn Bill Williamson, Javier Escuella, Sadie Adler, Charles Smith, Micah Bell en Hosea Matthews. Jij kunt een relatie met hen opbouwen en uiteindelijk samen met hen op pad gaan en activiteiten aangaan.

Red Dead Redemption 2

Verder zijn er diverse wapens om mee aan de slag te gaan, heb je een trouw paard, kun je in de wijde wereld diverse interacties aangaan met andere personages en zijn er veel activiteiten om mee los te gaan. Red Dead Redemption 2 verschijnt op 26 oktober en komt dan uit op de PlayStation 4 en Xbox One. Meer van de game zien? Bekijk dan hier de eerdere trailer.

Reageer op artikel:
Eindelijk! De eerste gameplaybeelden van top-game Red Dead Redemption 2
Sluiten