Gamedeals week 16: toffe games voor een scherpe prijs

Je zou er wellicht met dit mooie weer nog niet aan willen denken: gamen. Toch lijkt het na dit weekend weer gedaan met de pret en dan is het wel fijn als je ’s avonds na werk met een goede game een beetje bij kunt komen. Je kunt natuurlijk losgaan met de meest recente games,  maar soms zijn wat oudere games ook dik de moeite waard. Deze vijf toppers zijn nu verkrijgbaar voor een zacht prijsje. 

Gamedeals week 16: Rise of the Tomb Raider – 20 Year Celebration

Eind dit jaar kunnen we aan de slag met de nieuwe Tomb Raider-game: Shadow of the Tomb Raider. Tot die tijd heb je eerst nog de kans om los te gaan met de laatste game uit de serie: Rise of the Tomb Raider en dan hebben we het hier over de 20 Year Celebration-versie voor de PlayStation 4. In dit avontuur reist Lara onder andere af naar Siberië om daar grootse avonturen te beleven. Het is een game met een aantal dikke hoogtepunten en een verhaal dat boeit. Scoor deze game nu voor 24,99 euro.

Gamedeals week 16: Horizon Zero Dawn

Nog altijd is Horizon Zero Dawn één van de beste games die je op de PlayStation 4 kunt spelen. Het draait in de game om Aloy, wier haar plaats probeert te vinden in een futuristische wereld. Daarbij heeft ze te maken met robot-achtige wezens die een groot gevaar vormen en moet zij tijdens een groots avontuur achterhalen wat er precies is gebeurd. Het is een game die boeit en er bovendien fantastisch uitziet. Mocht je hem destijds gemist hebben, dan is dit een uitstekende kans om de game alsnog te beleven. Scoor de game nu voor 30,99 euro.

Gamedeals week 16: Ghost Recon Wildlands

Ook Ghost Recon Wildlands is een game die begin vorig jaar al uitkwam, maar nog steeds de moeite waard is. Zeker als je bedenkt dat uitgever Ubisoft onlangs bekend heeft gemaakt dat er het aankomend jaar nog heel wat updates uitkomen. Ghost Recon Wildlands is overigens een shooter die je meeneemt naar Bolivia. Daar moet je alleen of samen met vrienden het opnemen tegen een groot drugskartel in een grote open wereld, waar van alles te doen is. Zeker wanneer je het online gaat spelen met je vrienden, is het een echte topgame. Scoor de game nu voor 32,99 euro.

Gamedeals week 16: Prey

Van alle koopjes die we deze week op een rij hebben staan, is de deal van Prey zonder twijfel de beste. De game heeft op één of andere manier nooit een groot publiek aangesproken, waardoor ‘ie nu voor een schijntje te koop is. Terwijl de game toch zeker de moeite waard is. Het is een soort BioShock in de ruimte, waar jij als Morgan Yu het op moet nemen tegen een buitenaardse macht en tussendoor belangrijke beslissingen moet maken. Voor deze prijs kun je hem eigenlijk niet links laten liggen. Scoor de game nu voor 12,99 euro.

Gamedeals week 16: Shadow of War

De laatste game in dit overzicht is Shadow of War, een game die zich afspeelt in de wereld van Lord of the Rings. Het is een zeer fijne actiegame, met interessante RPG-lagen, waarin je enorm veel kunt doen en beleven. Qua verhaal is het een beetje moeilijk om er in te komen, maar als je eenmaal in een missie zit en begint met vechten, dan komt de kwaliteit van de game zeker naar boven. Scoor de game nu voor 30,95 euro.

Reageer op artikel:
Gamedeals week 16: toffe games voor een scherpe prijs
Sluiten