Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 15 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Game of Thrones maakt na Starbucks-koffie wéér een ‘edit fail’

Game of Thrones is de beste serie ooit gemaakt. Althans, dat zeiden we na zeven seizoenen. Want Game of Thrones seizoen 8 is niet helemaal wat we ervan verwacht hadden. En dan hebben we het nog niet eens over de verhaallijn, maar over slordigheden als de Starbucks-koffiebeker en de hand van Jaime Lannister.

Aflevering 5 van seizoen 8 was aardig heftig en vat dat gerust op als een understatement. Zo heftig, dat zelfs de mensen van de montage even de andere kant opkeken. Wees alert op een klein spoilertje.

Hé, de hand van Jaime Lannister is terug gegroeid

Een paar seizoen geleden verloor Jaime Lannister zijn hand, waar hij een gouden prothese voor terugkreeg. Maar in aflevering 5 van Game of Thrones seizoen 8 blijkt die hand weer te zijn aangegroeid. Dit is natuurlijk gewoon een pijnlijke edit fail. Het gaat om zijn rechterhand, die te zien is als hij Cercei Lannister een knuffel geeft in King’s Landing. En daar werd op social media natuurlijk massaal op gereageerd. You had one job, was de meest treffende reactie.

Jon on Twitter

YOU HAD ONE JOB #GameofThrones HOW DID MY MAN JAIME GROW HIS RIGHT HAND BACK

Starbucks-koffie in Game of Thrones

Voor de hand van Jaime Lannister in aflevering 5 hadden we de Starbucks-koffie in aflevering 4. Hier ging het om een Starbucks-koffiebeker van een van de crewleden op de set van Game of Thrones. In de scène is Tormund Giantsbane met Jon Snow aan het dollen, terwijl Daenerys Targaryen toekijkt. Tormund Giantsbane heeft een hoorn met sterke drank in zijn handen, Jon Snow zit even zonder en bij wie de Starbucks-koffiebeker hoort is onduidelijk. Maar hij staat er. Daenerys Targaryen doet alsof haar neus bloedt. Yep, een behoorlijke fail, die je hier bekijkt.

Name cannot be blank on Twitter

A random coffee cup was left around the set of episode four. Episode five: Jaime’s hand grows back. Back to back! #GameofThrones #GOTS8E5

Game of Thrones-acteurs met en zonder baarden

Niet alleen de hand, maar ook de baard van Jaime Lannister is behoorlijk gegroeid. En hij is niet de enige. In dit artikel, met negen acteurs uit de serie met en zonder baard, zie je wat een baard bij een man kan doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Game of Thrones maakt na Starbucks-koffie wéér een ‘edit fail’
Sluiten