Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 5 mei 2017
Leestijd: 1 minuut

HBO is bezig met vier Game of Thrones Spin-offs

Over iets minder dan een maand gaat het voorlaatste seizoen van misschien wel de meeste populaire serie van dit moment in première: Game of Thrones. Het verhaal van het door George R.R. Martin geschreven epos nadert zijn einde, maar dat betekent niet dat de fans zich zorgen hoeven te maken over een leven zonder de serie. HBO heeft namelijk bekendgemaakt dat er tenminste één spin-off gaat komen.

De wereld die George R.R. Martin gecreëerd heeft bulkt van de goede verhalen, interessante karakters en schitterende locaties. Het zou daarom eeuwig zonde zijn om na het laatste seizoen van Game of Thrones het boek definitief te sluiten. Zo vond ook HBO. De televisiemaker heeft daarom besloten om met een viertal schrijvers om tafel te gaan en nieuwe ideeën uit te werken.

Max Borenstein (Kong:Skull Island), Brian Helgeland (Mystic River), Jane Goldman (Kingsman, Kick-Ass) en Carly Wray (Mad Men) gaan samen met Martin aan de slag met nieuwe verhalen binnen Westeros en Essos. Het is nog niet geheel duidelijk of de schrijvers ieder een eigen Spin-off voor hun rekening gaan nemen of dat het een samenwerking gaat worden.

HBO heeft al wel bekend gemaakt dat er goed wordt gekeken naar andere tijdsperiodes. Een prequel of sequel lijkt dus het meest voor de hand te liggen. Wij voelen in ieder geval wel wat voor een serie over het leven van Rhaegar Targaryen of over de jonge jaren van Eddard Stark.

Wanneer de series het levenslicht gaan zien is nog onbekend. HBO heeft aangegeven dat de schrijvers alle tijd krijgen die ze nodig hebben, dus naar alle waarschijnlijkheid moeten we nog enkele jaren geduld hebben. Gelukkig hebben we eerst nog het langverwachte einde van Game of Thrones om naar uit te kijken.

Wie moet volgens jou zijn eigen verhaal krijgen?

Geplaatst door Manners op vrijdag 5 mei 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
HBO is bezig met vier Game of Thrones Spin-offs
Sluiten