Hij is er! De eerste teaser trailer van Game of Thrones seizoen 8

We zitten inmiddels alweer dik een jaar zonder Game of Thrones en daar moet verandering in komen. Gelukkig is het lange wachten bijna voorbij. Nog een paar maanden en dan kunnen we eindelijk beginnen aan de ontknoping van deze epische serie. Om alvast een beetje in de stemming te komen, heeft HBO de eerste teaser trailer naar buiten gebracht.

Helaas valt er nog weinig te zien in deze bijna een minuut durende teaser trailer. Zo zien we geen scènes uit de serie. Sterker nog, we zien niet eens een acteur uit de serie. Wat we voorgeschoteld krijgen is een soort visuele representatie van de episch oorlog die gaat komen. Vanuit het noorden komen de White Walkers en de winter. Vanuit het zuiden komen inwoners van Westeros die moeten strijden om hun vrijheid, onder leiding van Daenerys en haar vurige draken.

Game of Thrones | Season 8 | Official Tease: Dragonstone (HBO)

Fire and ice. The final season of Game of Thrones begins this April. #GoTS8

Nog niet heel veel om enthousiast van te worden, maar dat komt nog wel. Het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones belooft namelijk spectaculair te gaan worden. Vooral de vijfde en voorlaatste aflevering belooft ongekend te gaan worden. Volgens de geruchten gaan we dan namelijk the battle-to-end-all-battles te zien krijgen.

HBO wil televisiegeschiedenis schrijven

Dit gevecht is naar verluid hét grootste en bloedigste gevecht uit de serie. Dat zegt nog wel wat, want het epische battle of the bastards uit seizoen zeven was ook zeker geen theekransje. De makers willen met dit allerlaatste gevecht televisiehistorie schrijven door de grootste en meest gewelddadige veldslag ooit neer te zetten. Wij kunnen niet wachten.

Releasedatum Game of Thrones

Gelukkig hoeft dat ook niet, want de releasedatum begint nu echt in zicht te komen. We moeten nog even de winter overleven en dan krijgen we in april 2019 eindelijk het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones voorgeschoteld.

Complex

Reageer op artikel:
Hij is er! De eerste teaser trailer van Game of Thrones seizoen 8
Sluiten