Hij is er eindelijk! De eerste volwaardige Game of Thrones seizoen 8 trailer

We hebben het lange tijd moeten doen met foto’s en korte beelden verstopt in promotiemateriaal, maar nu is het dan eindelijk zover! De eerste echte volwaardige trailer van het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones. Het lange wachten is bijna voorbij en na het zien van deze trailer kan 15 april ons niet snel genoeg komen.

Game of Thrones seizoen 8 trailer

Hij duurt net iets meer dan twee minuten, maar dat is genoeg om de fans warm te maken voor het slotstuk van de populaire HBO serie. Jon Snow, Daenerys, Arya, Sansa, Jaime, Cersei en alle andere karakters die erin zijn geslaagd om de voorgaande zeven seizoen te overleven zijn weer van de partij. Daarnaast zien we legers oprukken, draken en vangen we een glimp op van The White Walkers.

Check de trailer hieronder:

Game of Thrones | Season 8 | Official Trailer (HBO)

The trailer is here. #GameofThrones The final season 4.14

In de trailer krijgen we ook alvast een klein voorproefje van het grote eindgevecht. Hierin zullen de helden gaan strijden tegen The Knight King en zijn dode leger. Dit is waar we eigenlijk al zeven seizoenen naartoe werken. De verwachtingen zijn dus hooggespannen, maar HBO belooft ons dat het allemaal goed gaat komen.

HBO verplettert 16 jaar oud record

Dit gigantische gevecht gaat namelijk het hoogtepunt worden van de serie en heeft nu al een opmerkelijk record gebroken. Deze is al meer dan zestien jaar in handen van The Lord of The Rings: The Two Towers, maar daar gaat binnenkort dus veranderingen in komen. Benieuwd welk record dit precies is? Klik dan hier.
Wil je weten uit hoeveel afleveringen dit seizoen bestaat en hoe belachelijk lang deze zijn? Dan moet je hier zijn.

Reageer op artikel:
Hij is er eindelijk! De eerste volwaardige Game of Thrones seizoen 8 trailer
Sluiten